Chung Ha zal agentschap MNH Entertainment verlaten

De Zuid-Koreaanse solozangeres Chung Ha zal volgende maand haar agentschap MNH Entertainment verlaten. In een statement maakte MNH Entertainment bekend dat het exclusieve contract van Chung Ha op 29 april 2023 zal eindigen en dat de zangeres besloten heeft om haar contract niet te verlengen. 

K-popzangeres Chung Ha zal op zoek gaan naar een nieuw agentschap. Haar huidige agentschap, waar ze al zeven jaar bij aangesloten was, heeft laten weten dat het exclusieve contract met de zangeres tot een einde komt en dat ze niet zal bijtekenen.

Chung Ha

Chung Ha maakte haar debuut in 2016. Ze nam toen deel aan de show Produce 101. Chung Ha eindigde op de vierde plaats en kreeg zo een plaatsje in de tijdelijke girl group I.O.I, maar toen de groep in 2017 uit elkaar ging, ging Chung Ha verder als soloartieste. En dat deed ze altijd met succes. Zo had ze verschillende grote hits met onder andere Gotta Go, Snapping, Stay Tonight en Bicycle.

Chung Ha werd tijdens haar volledige carrière gemanaged door MNH Entertainment, bij wie ze een contract van 7 jaar had. Dat contract loopt op 29 april 2023 af. Daarbij heeft Chung Ha besloten om haar contract niet te verlengen. In het statement over het einde van het contract laat MNH Entertainment ook weten dat het eerder aangekondigde album ‘Bare&Rare Part.2’ niet door hen zal worden uitgebracht. Het is nog niet geweten wie het album dan wel zal uitgeven. ‘Bare&Rare Part.1’ verscheen in juli 2022 met als title track Sparkling.

Meer
Lees meer...