MIK Festival Paris maakt eerste namen bekend

Op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 gaat het MIK Festival door in Parijs en Frankrijk. Het gaat om een tweedaags festival waarbij K-pop en K-hiphop centraal staan. De editie in Parijs werd vorige week aangekondigd en nu zijn de eerste namen bekend.

In juli vond in Londen de eerste editie van MIK Festival plaats. Het festival bestond uit twee dagen, waarbij het ging om een K-hiphopdag en een K-popdag. Het festival komt in februari al terug en strijkt daarbij neer in een nieuwe stad.

MIK Festival Paris

Het MIK Festival komt naar Parijs op zaterdag 18 en zondag 19 februari. Het gaat daarbij, in tegenstelling tot de editie in Londen, niet om een openluchtfestival, maar wel om twee concertdagen in de Accor Arena in Parijs. De eerste namen van de affiche werden vandaag aangekondigd. Het gaat opnieuw om een verzameling K-pop- en K-hiphopnamen. Pentagon, Chung Ha en Cherry Bullet, die ook op de editie van Londen aanwezig waren, zullen nu ook afreizen naar Parijs. Daarnaast staan ook CL (ex-2NE1), BTOB en KARD al op de affiche als K-popnamen.

Ook deze keer zijn wel weer enkele K-hiphopnamen bij. Daarbij gaat het nu al om Kid Millie, Giriboy, Han Yo-han, JJANGYOU, DJ DNOPF en DJ APRO. MIK Festival laat daarbij ook al weten dat de affiche nog niet compleet is en er “nog veel namen” zullen volgen.

Tickets voor MIK Festival Paris gaan volgende week vrijdag, op 16 december 2022 dus, in voorverkoop via de website van het festival.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de eerste namen op de affiche voor MIK Festival Paris:

Meer
Lees meer...