MIK Festival verzamelt K-pop en K-hiphopartiesten in Londen

Fans van K-pop en K-hiphop kunnen deze zomer terecht in Londen voor het MIK Festival. MIK staat voor ‘Made In Korea’ en verzamelt tientallen artiesten op het “eerste outdoor festival voor Koreaanse muziek in Europa”. De line-up is alvast veelbelovend.

Op 30 en 31 juli vindt de eerste editie van MIK Festival plaats in Southwark Park in Londen. Voor dat tweedaagse festival zullen verschillende grote namen uit de K-pop en K-hiphopwereld afzakken naar de Britse hoofdstad. De artiesten worden opgedeeld in twee dagen, die elk gewijd zijn aan een genre.

K-pop

Op de eerste dag, zaterdag 30 juli, staan K-popartiesten in de kijker. De festivalweide is dan geopend van 12 uur ’s middags tot 21 uur. In die tijd zullen verschillende K-popartiesten het beste van zichzelf geven.

Het gaat om de groepen Red Velvet, Pentagon, Viviz, Golden Child, Cherry Bullet en Billlie. Daarnaast zullen ook soloartiesten Suho (EXO) en Chung Ha afzakken naar Londen. Dit is de volledige line-up voor de eerste dag. Elke artiest zal daarbij een set spelen van 40 tot 45 minuten.

K-hiphop

De tweede dag, zondag 31 juli, staat in het teken van K-hiphop. Daarbij zullen Jay Park, Loco, Gray, Lee Hi, Epik High, Dok2, PH-1 en Jessi te zien zijn in Southwark Park. Aangezien het ook hier om acht artiesten gaat, kunnen we ervan uitgaan dat ook deze line-up compleet is.

De ticketverkoop is voorlopig nog niet van start gegaan. Wel heeft het evenement al de prijzen bekendgemaakt. Het gaat om 108 pond (zo’n 127 euro) voor een standaardticket en 168 pond (zo’n 197 euro) voor een ticket voor de Golden Circle (dichter bij het podium).

Meer info kan je vinden op de website www.mikfestival.com.

Meer
Lees meer...