Postapocalyptische oorlogsfilm ‘Civil War’ krijgt ultieme trailer twee weken voor release

Filmliefhebbers kunnen eind april terecht in de cinema voor de release van Civil War. Deze film over een fictieve burgeroorlog in de Verenigde Staten belooft alvast voor veel ophef te zorgen. De ultieme trailer belooft daarnaast ook veel spectaculaire beelden en veel spanning.

Civil War wordt ongetwijfeld een van de meestbesproken films van 2024. Deze actiefilm speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over een burgeroorlog in de Verenigde Staten. Nu het land ook in het echt in aanloop naar de komende presidentsverkiezingen steeds meer verdeeld is, zal de film voor veel mensen iets te realistisch voelen. Juist om die reden wordt er al lang veel gesproken over de release van Civil War. Dat zal ook na de release van 24 april niet minder te zijn.

Tijdens deze zopas uitgebroken burgeroorlog volgt Civil War een groep journalisten die vanop de eerste rij willen berichten over het einde van de Verenigde Staten zoals we die kennen. Deze groep van vier zowel ervaren als piepjonge journalisten ondernemen een gevaarlijke tocht door verschillende staten in de hoop de Amerikaanse president te kunnen interviewen voor hij afgezet wordt.

Alex Garland

Het scenario van Civil War is van de hand van Alex Garland (28 Days Later), die de film ook regisseerde. De hoofdrollen worden gespeeld door Wagner Moura (Elysium, Narcos), Kirsten Dunst (Spider-ManThe Power of the Dog) en Cailee Spaeny (Priscilla, Mare of Easttown). Verder bestaat de cast ook nog uit onder andere Stephen McKinley Henderson (Dune), Jesse Plemons (Black Mirror), Karl Glusman (Reptile), Sonoya Mizuno (House of the Dragon), Nick Offerman (Parks and Recreation), Nelson Lee (Ahsoka) en Jonica T. Gibbs (Past Lives).

Bekijk hier de trailer Civil War:

Civil War is vanaf woensdag 17 april te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...