Cola zoekt, wij vinden: 10 Belgische hunks die de perfecte Cola Light-man zouden zijn

Luid de alarmklokken, leg het verkeer lam en licht de koning in, want, want, want: Coca-Cola Light is op zoek naar een Belgische hunk voor in hun fameuze reclamespotjes! Hoog tijd om onze bijzonder zware verantwoordelijkheid op te nemen en 10 Belgische cuties te selecteren…

Zoals je ziet, zijn de selectievoorwaarden verschrikkelijk streng, onmogelijk bijna. Behalve voor deze 10 helden natuurlijk: 

10. Sean Dhondt

Omdat ons hoofd gewoonweg op hol slaat bij de gedachte aan Sean die IN ZIJN SPANNERKE de ‘grote sprong’ waagt in een zwembad vol Cola Light.

9. De Smos

Dedication staat dan wel niet tussen de gevraagde bekwaamheden, maar als er iemand voor een position switch kan zorgen, is het de Smos wel. Maar euh… safety first natuurlijk!

8. Otto-Jan Ham

Omdat hij in een ideale wereld onmogelijk kan ontbreken in dit lijstje.

7. Wauters vs Waes

Voel je ook al een wedstrijdje ‘om ter snelst 100 blikjes Cola Light leegzuipen in bloot bovenlijf’ aankomen? (Begin al maar te trainen, Koentje…)

6. Matthias Schoenaerts

Een geniaal lijf en o zo schattig snoetje, maar helaas net buiten de top 5. Gewoon, omdat het zo een zonde zou zijn mocht dat blikje Cola Light uitlopen in zijn prachtige Louis Vuitton-sjakos euh… men’s bag.

5. Hans Van Alphen

Met een vierde plaats op de Olympische 10-kamp greep hij net naast de medaille en dat is exact de reden waarom die lieve, knappe Hans Van Alphen het verdient om eens te slurpen van een ander drankje dan Aquarius, Extran of AA Drink.

4. Mega Toby

Louis Talpe aka Mega Toby die ons komt redden van een overdosis Cola Light… Een droom waaruit we nooit meer willen ontwaken. 

3. Kürt Rogiers

In Costa en Wittekerke joeg hij onze hormonen al serieus de hoogte in (zo’n 105-tal jaartjes geleden). Maar zeker weten dat hij met een blikje Cola Light in de hand nog steeds hetzelfde voor mekaar krijgt.

2. Romelu Lukaku

Omdat een Kinder Bueno gewoon zalig lekker smaakt met een frisse Cola Light erbij.

Maar de enige die én grappig, charmant, handig, sportief én stijlvol tegelijk is, is natuurlijk… *tromgeroffel* … 

1. Foute Vriend BEGIJN LE BLEU!

2BE

Om nog maar over zijn goddelijke lijf te zwijgen…

Ben je het eens met onze keuze of doe je toch liever eerst nog wat inspiratie op bij de originele Cola Light-hunk…

Wie wil deelnemen aan de wedstrijd kan zich trouwens inschrijven via deze link. De winnaar wacht alvast een aangename beloning:

Samenstelling: Lien Buyck en Inge Ringoot

Meer
Lees meer...