Left Right
scrollTop top

Concerten van onder andere Balthazar en blackwave. gratis te streamen ten voordele van LIVE2020


Balthazar
© Edmond Sadaka Edmond / Sipa Press (via Isopix)

Voor het eerst bundelen vier grote festivals in België hun krachten en bieden ze een digitaal festival aan: ING Replugged Festival. Iedereen zal op donderdag 24 juni in de late namiddag gratis kunnen kijken naar de optredens van niemand minder dan Balthazar, blackwave., Daniel Romeo Band en Typh Barrow in Palais 12.

Voor dit concert werden dan ook vier festivalorganisatoren samengebracht om dit mee te organiseren, een primeur. Het gaat om Les Ardentes, Les Francofolies de Spa, Lokerse Feesten en Jazz Middelheim. Ze slaan de handen in elkaar met ING, dat optreedt als hoofdsponsor.

Deelnemers kunnen een bedrag naar keuze doneren aan het solidariteitsfonds LIVE2020, dat werd opgericht om de livemuzieksector in ons land te steunen. Dat kan via een QR-code op de website van het festival. Het concert kan je bijwonen van 16.30u tot 18.30u. Voor Balthazar wordt dit zelfs hun eerste concert sinds hun Europese tour in 2019 voor het album ‘Fever’. 

Hoe kunnen we meedoen?

Iedereen kan tickets voor het concert krijgen via de website. Enkel dan kan je het concert streamen. Deelnemers kunnen vrijwillig een bedrag schenken aan LIVE2020, het solidariteitsfonds dat vorig jaar in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting werd opgericht om de Belgische livemuzieksector te ondersteunen. Dat kan via een QR-code die je op de website van het festival vindt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…