Creepy! Hier is 24 keer het bewijs dat tijdreizigers bestaan

Pexels

Tijdreizen zever in pakskes? Mja, kijk dan toch maar eens naar deze 24 beroemde mensen. Die hier blijkbaar al ooit eens geweest zijn …

1. De Franse acteur Paul Mounet, zogezegd geboren in 1847, links geschilderd in 1875 door Louis-Maurice Boutet de Monvel en zogezegd gestorven in 1922. Maar … hij is gewoon Keanu Reeves.

En hier is meer bewijs, want Keanu Reeves wordt gewoon niet ouder, hier is hij in 1994, 2008, 2010 en enkele weken geleden. 

2. Jennifer Lawrence? Wel, rechts zie je de Egyptische actrice Zubaida Tharwat in 1956.

Freaky of wat?

3. Orlando Bloom, zo zijn we te weten gekomen, bezocht onze planeet ook al als de Griekse schilder Nicolae Grigorescu (links), die zogezegd stierf in 1907.

4. Dit is Jay Z, hier in 1933 betrapt in Harlem, niet toevallig tijdens de fameuze Harlem Rennaissance.

Niet overtuigd?

5. Maggie Gyllenhaal is de in 1886 geboren journaliste, politieke activiste, wereldreizigster en romanschrijfster Rose Wilder Lane. Ze stierf zogezegd tien jaar voor de actrice werd geboren.

6. Johnny Depp bezocht ons al eens als de Duitse filosoof Arthur Schopenhauer (1788-1860).

7. Nog “toevallige dingen”: Dorothy Jean Dandridge (links) was een actrice en zangeres en de eerste zwarte vrouw die genomineerd werd voor een Oscar. Ze stierf in 1965, een jaar voor Halle Berry werd geboren, de eerste actrice van Afro-Amerikaanse afkomst die deze Oscar won. 

8. Justin Timberlake? Al eens gekiekt in 1870. En er is nog iets …

… toch straf dat dat net een goed maatje is van die andere tijdreiziger hierboven …

9. Nicolas Cage was ook al Keizer Maximiliaan, aartshertog van Oostenrijk, was van 1864 tot 1867 keizer van het Tweede Mexicaanse Keizerrijk.

Van Nicolas Cage weten we dat hij vocht in de Amerikaanse Burgeroorlog.

10. Net zoals Conan O’ Brien, die we wel hebben kunnen identificeren als Marshall Harvey Twitchell, die vocht aan de kant van de Unionisten. Hij was aan de zijde van generaal Grant op alle beslissende momenten van die oorlog plus hij was een lid van de vrijmetselaars…

11. Leonardo DiCaprio? Deze Judy Zipper uit een schooljaarboek uit de sixties al gezien?

12. Raspoetin? Christian Bale?

13. Michael Jackson dook al op in een doek van een Hollandse Meester. Honderden jaren geleden.

En er is meer. Hij is al veel, veel vroeger gesignaleerd:

14. Mark Zuckerberg van Facebook? Filip IV van Spanje bedoel je, die regeerde tijdens de Dertigjarige Oorlog.

15. Paus Gregorius IX, hier links op een fresco in het Vaticaan uit 1511 …

… Sylvester Stallone, ja.

16. Peter Dinklage, die zo voortreffelijk de rol van Tyrion speelt in Game of Thrones, heeft het dan ook goed kunnen zien in het echt. Hij was Sebastián de Morra, een nar aan het hof van Mark Zuckerberg, euh, Filip IV. Diego Velazquez schilderde dit portret van hem in 1645.

17. Jack Black van Tenacious D-faam was al onder ons als de Amerikaanse revolutionair Paul Revere aan het einde van de 18de eeuw.

18. Ook Brad Pitt is een tijdreiziger. Hij was onder ons als generaal Isaac Stevens, en ook hij speelde een belangrijke rol in de Amerikaanse Burgeroorlog.

Twintig jaar nadat die sneuvelde dook Pitt op als Hermann Rorschach, de uitvinder van de inktvlektest.

19. En wat deed Eddie Murphy in Beale Street in Memphis aan het begin van de 20ste eeuw?

20. Hier zijn twee foto’s van John Travolta. Links is hij 22 jaar oud in 1890. Rechts toen hij net 141 was geworden in 2009.

21. Shia Labeouf? Jonge Einstein al eens tegoei bezien? Toeval?

22. En wat moet je hier van denken? Een standbeeld uit de Romeinse tijd van Caligula, de wreedste aller keizers en Jack Gleeson aka King Joffrey.

23. Robin Williams, wanneer gaan we hem weerzien? Want hij was hier al eens hoor, als Laura Rockefeller, de vrouw van toen de rijkste man op aarde.

24. Jimmy Fallon (rechts) bezocht onze wereld al als Mahir Çayan, een revolutionair die in Turkije de Vrijheidspartij Cephei leidde en gedood werd in het dorpje Kilzidere in 1972. Zogezegd …

Gesponsorde artikelen