Crocs brengt hakken uit en ze zijn nog lelijker dan je zou denken!

Crocs staan bekend als de lelijkste schoenen ter wereld, maar dat houdt het merk niet tegen om er nog een schepje bovenop te doen. Een schepje in de vorm van een hak. Want in een poging om een elegante schoen op de markt te brengen, bestaan er nu ook Crocs met een hak. En als Satan voeten had, dan weten we bij deze wat hij zo dragen.

Crocs krijgen vaak het verwijt te horen dat het lompe, lelijke en onelegante schoenen zijn. Maar daar heeft het bedrijf achter de plastieken klompen nu iets op gevonden: Crocs met een hak. Een slim idee, zou je denken. Ware het niet dat ze zo misschien wel de meest afzichtelijke schoen aller tijden hebben gecreëerd.

Comfort boven stijl

Hoewel hakken normaal de neiging hebben om oncomfortabel te zijn, zien de Crocs met hakken er zeker comfortabel uit. Al moet je natuurlijk wel inboeten aan stijl.

Met deze klompen met een hak doet Crocs opnieuw een worp naar de titel van lelijkste schoen ter wereld. Want onlangs bracht UGG, bekend van de dikke sneeuwlaarzen ook een verdienstelijke poging met de zomerversie van die sneeuwlaarzen.

Wij vragen ons alvast af wat Jani van deze scharminkels zou denken.

Zou jij Crocs met hakken dragen?

Meer
Lees meer...