Left Right
scrollTop top

Dankzij deze website maken jij en je lief nooit meer ruzie over welke film jullie gaan kijken


Dankzij deze website maken jij en je lief nooit meer ruzie over welke film jullie gaan kijken

Maken jij en je lief ook vaak ruzie over welke film jullie vanavond gaan kijken? Wel, vanaf nu is dat verleden tijd, want deze website combineert jullie filmvoorkeuren en kiest er eentje die jullie allebei leuk vinden. Ideaal!

Je kent het ongetwijfeld: jij en je lief gingen gezellig samen een filmpje kijken, maar jullie geraken er maar niet uit welke van de duizenden opties op Netflix jullie precies gaan kijken. Wel, dan is er nu dé oplossing.

Date night

Op de website www.datenightmovies.com kunnen jij en je lief allebei je favoriete film aangeven. De website zoekt dan een film die jullie allebei leuk zouden vinden. Je krijgt altijd een hele reeks opties, dus er zal er zeker wel eentje tussen zitten die jullie wél allebei willen zien.

De test

Allemaal goed en wel, maar wij hebben toch even de proef op de som genomen. Stel, jij wil het romantische The Notebook kijken, maar je lief heeft meer zin in de actiefilm Fight Club. Dan raadt de site deze films aan:

De beste optie in dat geval is dus de Franse film Jules & Jim, een liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de eerste wereldoorlog. De combinatie van romantiek en actie dus. Verder in de lijst zien we ook klassiekers Titanic (alweer een romantische film met een vleugje actie) en The Curious Case of Benjamin Button (net zoals Fight Club met Brad Pitt in de hoofdrol). Passende opties genoeg.

Veel kijkplezier vanavond!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636