De 13 celebkapsels van 2013 die je nooit zal vergeten

2013 was het jaar van de korte kapsels in Hollywood en ver daarbuiten. Maar ook andere snits vielen op. Wij zetten de 13 kapsels die je nooit zal (en mag!) vergeten op een rijtje.

13. Het nette kapsel van Justin Timberlake

Getty Images

Zijn volumineuze krullen zijn al lang verleden tijd, maar in 2013 vond Justin Timberlake eindelijk een nieuw kenmerkend kapsel. Het netjes achterover gekamde haar past perfect bij de nieuwe Suit and Tie-sound van Justin.

12. Het korte kapsel van Jennifer Lawrence

Instagram

Oscar-winnares Jennifer Lawrence was een van de vele sterren die de korte trend volgde. Vrouwen overal ter wereld volgden haar voorbeeld.

11. De blonde kuif van Anne Hathaway

Getty Images

Actrice Anne Hathaway had al langer een kort kopje, maar ging in 2013 nog wat verder met een witblonde kuif op het Met Gala. Enkele weken later verfde ze haar lokken (gelukkig) weer bruin.

10. Het korte kapsel van Pamela Anderson

Getty Images

Ook Pamela Anderson knipte haar bekende blonde lokken af. Wereldwijd waren de fans van Baywatch geschokt en diep bedroefd. Ondertussen verfde Pamela haar lokken zelfs bruin.

9. De vlecht van Jennifer Aniston

Getty Images

Jennifer Aniston volgde een trend uit 2012: de Skrillex. Niet door haar lokken aan één kant af te scheren, maar door er een vlecht in te maken.

8. De roze lokken van Helen Mirren

Getty Images

De 68-jarige Helen Mirren verbaasde ons allemaal door haar lokken roze te kleuren voor de BAFTA’s in februari. Wedden dat Katy Perry jaloers was?

7. Het nektapijt van Rihanna

Instagram

Rihanna koos in 2013 (onder andere) voor de vreselijkste kapseltrend uit de jaren 80: het nektapijtje. Een trend die gelukkig niet door (veel) anderen gevolgd werd.

6. De blonde lokken van Kim Kardashian

Instagram

Kim Kardashian werd in 2013 voor de eerste keer mama en daar hoorde een drastische kapselverandering bij. Ze ruilde haar ravenzwarte haren in voor blonde lokken, met een beetje uitgroei.

5. De snor van Justin Bieber

Getty Images

Een echt kapsel was het niet, maar de ‘snor’ (lees: een paar haren boven de lip) van Justin Bieber mag niet ontbreken in dit lijstje. Gewoon, omdat het zo grappig was.

4. De froufrou van Michelle Obama

Getty Images

Het was niet Barack zelf die opviel tijdens zijn eedaflegging in januari, maar wel vrouwlief Michelle met haar froufrou. Het kapsel van de Amerikaanse presidentsvrouw kreeg veel kritiek, maar Barack zei het geweldig te vinden. Toch liet Michelle haar lokken snel weer groeien…

3. Het witte haar van koningin Paola

Instagram

Kritiek was er ook op het korte witte kopje waar koningin Paola mee uitpakte op Koningsdag. Anderen vonden het trendy, jong en fris.

2. Het korte kopje van Beyoncé

Instagram

Zangeres Beyoncé verraste vriend en vijand door op Instagram een foto van haar korte kopje te delen. De reacties waren opnieuw verdeeld, maar als je een superster bent is dat geen probleem. Enkele dagen later had Beyoncé immers al opnieuw lange haren…

1. De knotjes van Miley Cyrus

Getty Images

Hét kapsel dat we nooit zullen vergeten zijn de twee knotjes op het hoofd van Miley Cyrus. Niet alleen omdat ze die droeg tijdens haar spraakmakende optreden op de VMA’s (wie zal het ‘twerken’ ooit vergeten?), maar vooral omdat het zo verschrikkelijk fout was.

Meer
Lees meer...