‘De Bachelor’: Margaux reageert na de intieme dreamdates met Fabrizio

Woensdag kregen we in De Bachelor de drie “dreamdates” te zien. Daarbij ging Fabrizio met elk van de drie overgebleven dames op een date van 24 uur. Daar zat ook een overnachting bij en daarop werd tijdens de drie dates niet enkel geslapen. Margaux, die samen met Madieke de finale haalde, spreekt zich nu uit over de gebeurtenissen in de halve finale.

In de aflevering van De Bachelor van vorige week was te zien hoe Fabrizio zich druk maakte over de uitspraak van Margaux dat “de kandidate die als eerste haar benen open doet in de finale staat”. Hij was toen van mening dat dat zijn oude imago is en dat hij nu geen playboy meer is. Maar na de aflevering van deze week weten we dat Margaux wel degelijk gelijk had. Toch is ze het niet eens met de kritiek die Fabrizio nu over zich heen krijgt. Daarom geeft ze haar kant van de feiten op Instagram.

“Ik ben ook maar een mens”

Margaux kijkt duidelijk met een positief gevoel terug op haar dreamdate met Fabrizio. Dat blijkt uit de lange Instagrampost die ze erover schreef. Ze gaf haar post de naam ‘De romantiek’ en schreef over haar ervaring met Fabrizio. “De laatste weken zijn best wel intens geweest. Al is intens nog zacht uitgedrukt met al de emoties die ik heb ervaren. Ik ga niet liegen, ze waren natuurlijk niet allemaal even leuk. Je vertrekt naar Griekenland om iemand beter te leren kennen die wel eens in jouw leven zou passen en doorheen je avontuur beklim je enkele bergen die je had kunnen vermijden.”

“Niets is perfect, dat weet ik ook. En ik heb de bergen wel beklommen, en met wat tegenwind en een zware rugzak ben ik er wel geraakt. In mijn rugzak zitten alle positieve ervaringen, maar soms worden die wel eens overschaduwd door negatieve commentaren. Maar guess what, ik ben ook maar een mens.”

De date

Vervolgens gaat Margaux dieper in op de dreamdate met Fabrizio. “24 uur lang (eigenlijk 12 uur) krijg je samen tijd om wat dieper in je kaarten te laten kijken. Wat beteken je voor elkaar? Waar vul je elkaar aan? Wat staat er nog in de weg? De laatste weken stond er al wat vaker iets in onze weg, maar samen door te communiceren geraakten we er toen ook uit. Ik vertrok met zo’n bang gevoel naar mijn date. Mijn buikgevoel wist dat er iets niet pluis zat, en ik had gelijk.”

“Onze date begon met een zwaar beladen sfeer en conversatie. Op dat moment wilde ik niets liever dan naar huis te vertrekken en wilde ik al mijn problemen vermijden. Maar dat is niet wie ik ben. Ik ga niets uit de weg, ik weet wie ik ben en ik weet als de beste hoe de waarheid in elkaar zit. Het is aan jou om te beslissen of je me al dan niet wil geloven. Na een moeilijk en zeer onduidelijk gesprek (hou in het achterhoofd dat ik door deze informatie overvallen werd) keerde onze date tot iets moois en warm.”

“Bedankt Fabrizio”

“We hebben veel gepraat en gelachen en gekke dingen gedaan. Maar ik ben blij dat ik die momenten met jou kon delen. Ik voelde me veilig en ik kon mezelf zijn. Het heeft me zoveel over jou geleerd en vice versa. Ik zou niets veranderen aan de date omdat ik zo blij was en het gevoel dat ik terug naar huis wilde, was meteen weg. We waren als twee kinderen die plezier maakten zonder dat ze zich ergens zorgen over moesten maken. Ik heb naar de aflevering gekeken met een lach op m’n gezicht en dat was lang geleden. Dus bedankt Fabrizio.”

Fabrizio reageerde al onder de post van Margaux. Hij zei daarbij: “Zo lief. Bedankt!” met enkele hartjes-emoji’s.

Bekijk hier de post op Instagram:

De finale van De Bachelor is op woensdag 27 april om 20.40 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...