‘De Bachelorette’: Elke vertrekt meteen voor 24 uur op date

Nu Elke Clijsters in De Bachelorette kennisgemaakt heeft met alle mannen, is het tijd om ze beter kennen. Dat doet ze dan ook meteen heel grondig, of toch met één van hen. Django krijgt namelijk meteen de kans op een romantische 24-uur date.

Vijftien geïnteresseerde mannen die samen verblijven in één villa, dat is allerminst een ideale omgeving om iemand goed te leren. Daarom dat Elke Clijsters meteen één van hen meeneemt voor een exclusieve date die maar liefst 24 uur duurt.

De gelukkige die 24 uur de tijd krijgt om Elke beter te leren kennen en een goede indruk te maken op haar is Django. Die ziet deze unieke kans dan ook volledig zitten. “Ik heb er echt zin in. Op 24 uur kan je iemand al goed leren kennen. Ik denk dat ik niet veel ga slapen, ik ga proberen zo veel mogelijk wakker te blijven”, blikt hij enthousiast vooruit.

Spion Nikias

De andere mannen blijven verslagen achter in de villa. Zo krijgt spion Nikias een uitgelezen kans om te ontdekken hoe de vrijgezellen echt in elkaar zitten en wie zijn beste vriendin gelukkig zou kunnen maken. “Voor Elke is het geen spel, en ik zal eerlijk vertellen welke personen een no go zijn voor haar”, zegt hij over zijn taak.

Maar ook de andere vrijgezellen krijgen tijdens de tweede aflevering van De Bachelorette de kans om Elke beter te leren kennen. Met een test op een behendigheidsparcours voor honden kunnen de vrijgezellen een privémoment verdienen met De Bachelorette.

Roosceremonie

Zo’n moment alleen met Elke zou wel eens zeer belangrijk kunnen zijn, want het einde van de aflevering is er namelijk een eerste roosceremonie. Daar beslist de De Bachelorette wie mag blijven en wie naar huis moet.

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...