‘De Bauers’ na 20 jaar opnieuw te zien op VTM

Ongeveer twintig jaar na de laatste aflevering zijn De Bauers binnenkort terug. Vanaf vandaag zijn de avonturen van zanger Frans Bauer en zijn familie opnieuw te volgen op VTM 2. In Nederland is De Bauers – 20 jaar later alvast een groot succes. Of dat ook hier het geval zal zijn, valt af te wachten.

Na De Pfaffs, De Planckaerts en De Verhulstjes, is het deze keer aan de familie Bauer om de televisie onveilig te maken. De 50-jarige Frans Bauer keert na twintig jaar nog eens terug met zijn realityreeks. Ondertussen is zijn familie letterlijk en figuurlijk flink gegroeid.

De Bauers

Twintig jaar geleden was de familie al eens te zien op de televisie. Toen vormde zanger Frans Bauer samen met zijn vrouw en baby’s nog een jong gezin. Ondertussen zijn die baby’s al opgegroeid en zijn er nog telgen bijgekomen. In de nieuwe realityreeks volgen we Frans, vrouw Mariska en hun vier zonen in het dagelijkse leven.

Vanaf deze week zijn de avonturen ook op VTM te volgen. In de eerste afleveringen zien we alvast hoe Mariska een gigantisch feest voor haar man organiseert, hoe Frans gemotiveerd probeert om af te vallen én hoe de vier zonen, Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas, zich een weg door het leven banen.

Groot succes

Bij onze noorderburen kunnen De Bauers op een gemiddelde van 2 miljoen views rekenen. Dat zal hier in Vlaanderen een pak minder zijn, maar toch is de kans groot dat het programma opnieuw een succes wordt. Met onder andere De Pfaffs en De Verhulstjes hebben verschillende zenders al bewezen dat er graag wordt binnen gekeken in de huizen en levens van bekende personen.

De Bauers is elke dinsdag om 21.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...