De eerste foto van deze twee BV’s samen is inspiratie om je toch aan je voornemens te houden

De eerste foto van deze twee BV’s samen is inspiratie om je toch aan je voornemens te houden

Als ze tegen jou zouden zeggen dat je, door eindelijk écht te gaan sporten, de liefde van je leven zou tegenkomen, dan spring je toch ook uit de startblokken? Laat deze foto van radiopresentatrice Eva De Roo en muzikant Jan Paternoster dan een inspiratie zijn. De twee zijn al samen sinds deze zomer, maar op een eerste foto van hen twee samen moesten we nog even wachten. 

Eva De Roo, radiopresentatrice bij Studio Brussel en Jan Paternoster, zanger bij The Black Box Revelation, zijn al even een item. Het is ook te mooi om waar te zijn: twee mensen die zo gepassioneerd bezig zijn met muziek, ’t is een match made in heaven. En nu ze samen op vakantie zijn in New York, is er eindelijk het fotomateriaal dat je hartje een beetje sneller doet slaan. Tijd voor een streepje Sinatra: New York, New York!

Naast een gigantische glimlach (het kan best, met de huidige vriestemperaturen, dat die op hun gezicht gevroren is) zette Eva ook een bijschriftje op Instagram. ‘Yan en Kees’, een leuke referentie naar de Yankees, het bekendste honkbalteam van New York (en bij uitbreiding, de Verenigde Staten.) Ze zien er alvast supergelukkig uit.

De twee leerden elkaar kennen bij opnames van De Slimste Mens Ter Wereld in 2016, maar pas toen ze in 2017 een fietstocht ondernamen voor Kom Op Tegen Kanker, sloeg de vonk over. ’t Is dan wel de eerste foto van de twee samen, maar zeker en vast niet de laatste. Als dat geen reden is om vaker te fietsen/lopen/fitnessen én een buddy te zoeken, weten wij het ook niet meer.

Hier is ie dan!

Al kan je niet zeggen dat ze nog nooit samen op de foto stonden …

Gesponsorde artikelen