De ex van Harry was ook op the royal wedding. En nu is ze een meme

De ex van Harry was ook op the royal wedding. En nu is ze een meme

Dat Meghan Markle niet het eerste lief van prins Harry is, dat weten de Britten ook wel. Niet onlogisch dus, dat Harry ook nog vrienden is met z’n ex-vrienden. Maar dat de beelden van Chelsy Davy op het huwelijk de wereld zouden rondgaan, had blijkbaar niemand zien komen. En toch: één blik is genoeg om van Chelsy een virale meme te maken. Tja, het had ook Chelsy aan het altaar kunnen zijn. 

Nog voor het sprookje tussen Harry en Meghan zichtbaar was aan de horizon, was de jongste zoon van Charles samen met Chelsy Davy. De relatie liep al lang geleden op de klippen, maar in 2011 was Davy aanwezig op het huwelijk van Kate en William.

Harry’s ex-vriendin

Het is dus geen verrassing dat Chelsy ook uitgenodigd is voor het huwelijk van Harry. Ze is een goede vriendin van de prins en goede vrienden nodig je uit op je trouwfeest. Maar iemand had moeten nadenken over het feit dat dit het meest gedeelde huwelijk van het jaar zal zijn. En dus heeft iemand elk frame geanalyseerd dat in beeld kwam. Zoals het gezicht van Chelsy.

Toegegeven, het is een beetje een slecht moment. Waarschijnlijk heeft Chelsy gewoon last van het eeuwig zitten wachten. Maar uiteraard heeft het internet beslist dat de enige reden voor Chelsy’s gezicht moet zijn dat ze plots begrijpt dat ze met een prins had kunnen trouwen. Alsof ze niet zoals een volwassen vrouw haar relatie beëindigd heeft.

Het werd al snel gemeen.

Serieus. Zelfs de BBC lacht met Chelsy.

Zou ze durven?

Of is het gewoon herkenbaar?

Erg lang moest Chelsy niet afzien.

Al blijft die foto sowieso voor eeuwig op het internet circuleren.

Gesponsorde artikelen