‘De Expeditie: Namibië’: Omar Souidi vertelt over zijn avontuur

Binnenkort gaat op Play4 het nieuwe seizoen van De Expeditie van start. Deze keer trekt een groep BV’s niet naar het ijskoude Groenland, maar naar het snikhete Namibië. In De Tafel van Gert sprak advocaat Omar Souidi over dat loodzware avontuur.

Van -30 °C in Groenland naar temperaturen die kunnen oplopen tot 54 °C in Namibië. Er staat ex-doelman Frank Boeckx, acteurs Willem De Schryver, Janne Desmet en Tom Van Dyck, tv- en radiomaker Linde Merckpoel, presentatrice, actrice en zangeres Nathalie Meskens, advocaat Omar Souidi en radio- en online host Flo Windey een heel andere uitdaging te wachten dan De Expeditie van vorig jaar, maar die zal daarom niet minder zwaar zijn.

Omar Souidi

“Het was extreem intens, dat kan ik je garanderen. Het was ook extreem heet, het warmste dat ik ooit heb gevoeld en meegemaakt. Echt extreem pittig en extreem intens, dat zal je wel zien. Maar je zal moeten kijken”, legt Omar Souidi uit.

De advocaat is juist terug van Namibië en mocht uiteraard nog niet te veel verklappen. Wel liet hij weten dat de deelnemers tijdens De Expeditie een loodzware woestijnkar moesten voorttrekken. Daarbij moesten ze uiteraard ook voldoende water meenemen. Er zullen dus heel wat verschillen zijn in vergelijking met vorig seizoen.

Voorlopig is de startdatum voor De Expeditie: Namibië nog niet bekend. Die zal later gecommuniceerd worden door Play4. Souidi zei dat er gemikt wordt op een uitzenddatum eind dit jaar, al is dat nog niet zeker.

Bekijk hier het fragment uit De Tafel van Gert:

Meer
Lees meer...