‘De Expeditie’ trekt in volgend seizoen naar woestijn in Namibië: Welke BV’s herken jij?

Eerder dit jaar kregen we De Expeditie: Groenland te zien op Play4. Daarin trok een groep bekende Vlamingen door het ijskoude Groenland van Kangerlussuaq naar Sissimut. In het tweede seizoen zullen we een nieuwe groep BV’s te zien krijgen in een heel andere omgeving: de woestijn in Namibië.

De Expeditie: Groenland was dit voorjaar een van de populairste programma’s van het moment. In de reeks, die te zien was op Play4, GoPlay en Streamz, trokken acht bekende Vlamingen van Kangerlussuaq naar Sissimut in het westen van Groenland. Het ging om een tocht van 164 kilometer, die ook de Arctic Circle Trail genoemd wordt. Ze trokken al langlaufend met een slee van 40 kilogram door het desolate gebied in ijskoude omstandigheden tot 35 graden onder het vriespunt. Die zware tocht zorgde voor heel wat fysieke uitdagingen, maar bracht ook mooie gesprekken naar boven tussen de deelnemers onderling.

De Expeditie: Namibië

We wisten al dat er een tweede seizoen zou komen van De Expeditie en daarvoor zullen de bekende Vlamingen het koude Groenland inruilen voor de hete woestijn van Namibië. En uiteraard zullen we ook acht nieuwe deelnemers volgen.

Bij de aankondiging krijgen we die de acht deelnemers te zien. Al zijn hun gezichten voor het grootste deel verstopt. Enkele van de deelnemers hebben echter herkenbare ogen, waardoor ze al snel geraden werden. Het gaat zo om presentatrice Nathalie Meskens, acteur Willem De Schryver, acteur Tom Van Dyck, comédienne Serine Ayari, (radio-)presentatrice Linde Merckpoel, ex-doelman Frank Boeckx en actrice Janne Desmet. Over één persoon bestaat er nog wat twijfel, al denken velen hier Dieter Coppens in te herkennen. Anderen spreken dan weer van Nick Laenen, die te zien was in Blind Getrouwd.

Voorlopig is het nog niet geweten wanneer De Expeditie: Namibië te zien zal zijn op Play4, GoPlay en Streamz.

Bekijk hier de eerste foto’s van de deelnemers van De Expeditie: Namibië:

Meer
Lees meer...