‘De Expeditie: Groenland’ krijgt tweede seizoen: dit weten we er al over

Goed nieuws voor de fans van De Expeditie: Groenland, want het programma krijgt een tweede seizoen. Dat nieuws ging al enige tijd in de lucht, maar is nu ook officieel bevestigd door de makers van het programma.

De Expeditie: Groenland is een van de hits van het moment op televisie. In het programma ondernemen acht bekende Vlamingen de 164 kilometer lange Arctic Circle Trail van Kangerlussuaq naar Sissimut in het westen van Groenland. Ze trekken al langlaufend met een slee van 40 kilogram door het desolate gebied in ijskoude omstandigheden tot 35 graden onder het vriespunt. Die zware tocht zorgt voor heel wat fysieke uitdagingen, maar brengt ook mooie gesprekken naar boven tussen de deelnemers onderling.

Waar?

De Expeditie: Groenland is een grote hit op zowel Streamz als op Play4. Het is dan ook geen verrassing dat er beslist is om een tweede seizoen te maken. Dat hebben Gijs, Maarten en Sara – die deel uitmaakten van de productie – bevestigd op Qmusic bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

“Je mag een tweede seizoen verwachten, maar wanneer en waar, geen idee. Maar het komt er 100 procent zeker”, klinkt het daar. Opvallend daarbij is dat er in het midden wordt gelaten waar dat tweede seizoen zal doorgaan. De naam De Expeditie: Groenland liet al uitschijnen dat er mogelijk plannen waren om dat tweede deel in de toekomst anders in te vullen en dat lijkt nu ook het geval.

De Expeditie: Groenland is te bekijken via Streamz of iedere maandag om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...