Left Right
scrollTop top

De gigantische verlovingsring van Glee-actrice Lea Michele is een pareltje


De gigantische verlovingsring van Glee-actrice Lea Michele is een pareltje

De beroemde Glee-actrice Lea Michele is verloofd. Op een foto op Instagram poseert ze met een gigantische verlovingsring. Haar vriend Zandy Reich, eigenaar van het Amerikaanse kledingmerk AYR, ging door de knieën. Het antwoord kunnen we al raden …

De rest van de wereld mocht meegenieten van het geluk van actrice Lea Michele. Ze postte een foto op Instagram waarop haar prachtige verlovingsring te zien is. Het zou gaan om een juweel van vier karaat dat speciaal voor haar werd ontworpen. Met de reactie “Yes” onder de foto laat ze iedereen weten dat ze gaat trouwen.

Haar toekomstige man is Zandy Reich, eigenaar van het kledingmerk All Year Round (AYR)


Het was even stil rond Lea Michele. De actrice rouwde om haar vriend Cory Monteith. De Glee-acteur stierf aan een overdosis heroïne en alcohol op 31-jarige leeftijd. Hij werd dood aangetroffen in hotel Fairmont Pacific Rim in Vancouver, Canada. Lea had even nodig om zijn dood te verwerken, maar nu heeft ze opnieuw het geluk gevonden.

Kijk hier naar haar prachtige verlovingsring

Wie met vragen zit kan de Zelfmoordlijn bereiken op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be. Daar kan je ook chatten met iemand die naar jou luistert.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…