Left Right
scrollTop top

“De laatste nacht op Temptation Island was één grote orgie!” Huh, waarom weten we dat nu pas? 


“De laatste nacht op Temptation Island was één grote orgie!” Huh, waarom weten we dat nu pas? 

Ken uit Temptation Island heeft deze week een wel héél opmerkelijke onthulling gedaan: tijdens de dreamdates hebben de vrijgezellen in Thailand een buitensporige orgie gehouden! Alsof dat nog niet genoeg is, wijkt hij op YouTube ook uit over zijn wild seksverleden … met oudere vrouwen én in trio.

Temptation Ken was deze week op bezoek bij YouTubester Anna Nooshin. De Hollandse singer-songwriter kreeg een aantal roddels voorgeschoteld die hij moest ontkennen of bevestigen. En wat blijkt nu? Tijdens de dreamdates, toen alle koppels op date waren met een vrijgezel, werd de rest van de mannelijke én vrouwelijke vrijgezellen samen in één hotel gedropt. En wat krijg je als je 6 bronstige bizons bij 6 wulpse lellebellen zet? Een heuse orgie. “Toen we terugkwamen, had iedereen ‘het’ met iedereen gedaan”, verklapt Ken die op dreamdate ging met Lize.

Hij mag in Thailand dan wel enkel met Lize gefoefeld hebben, zelf heeft Ken ook enkele triootjes achter de rug. “Eentje met twee vrouwen en ook één met twee mannen. Een goede vriend van mij weliswaar, we hebben elkaar niet aangeraakt. Maar het was een doel van ons om dat samen te doen, zodat we elkaar een high five konden geven tijdens de daad.”

Dan toch geen gigolo?

Enkele weken geleden deed het gerucht de ronde dat Ken als tiener oudere vrouwen verleidde en op hun geld teerde. Onzin blijkt nu: “Ik heb vroeger wel een tijdje op oudere vrouwen gejaagd, maar dat was niet voor het geld. Ik vond hun ervaring gewoon heel aantrekkelijk, zeker in bed. Op een oude fiets moet je het leren.” Oud is wel héél overdreven, want de oudste dame die Ken wist te charmeren, was amper 32. “Vrouwen worden nu eenmaal minder mooi oud dan mannen”, voegt Ken nog toe. “Vrouwen rijpen als melk en mannen als wijn.”

De YouTube-talkshow met Ken

Bij Lize aan de haard

Ken is nog steeds gelukkig samen met Lize. Hij wist haar op Temptation Island af te snoepen van Jefferson. Hier is hun laatste YouTube-vlog waarin ze eigenschappen van elkaar verklappen:

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539