‘De Mol: Behind The Scenes’ aflevering 6: Een dikke husky, Brahim en massagestoelen

Een nieuwe aflevering van De Mol betekent ook een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Daarin worden we deze keer getrakteerd op een optreden van drie Brahims, maken we kennis met een dikke Husky en ontdekken de kandidaten een handig snufje in de BMW’s.

Na elke aflevering van De Mol kan je op GoPlay kijken naar een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. In deze korte afleveringen krijg je te zien wat er gebeurt achter de schermen bij De Mol. “Wanneer de echte cameramannen stoppen met filmen, kom ik in actie”, horen we online reporter Kelly zeggen in het begin van elke aflevering. Zij toont wat de kandidaten, de crew en presentator Gilles De Coster doen tussen de opdrachten en interviews door en dat levert deze week opnieuw leuke beelden op. 

Turn de groepspot up

In de eerste opdracht van de zesde aflevering van De Mol kregen Bernard, Charlotte en Michaël een prachtige outfit aangemeten. Wanneer ze hun bretellen afdeden en hun pet omdraaiden, kregen ze plots een wel heel andere look, die van Brahim en dat vroeg voor een klein optreden. Daarbij verzonnen ze zelfs een nieuwe – zeer toepasselijke – tekst. “Turn de groepspot up, that’s the name, I wanna hear you say“.

Later maakt de groep tijdens het eten kennis met een dikke husky, die bijna de nieuwe Isidoor was geworden, maar uiteindelijk toch niet meereist naar de locatie van het paintballen. Net voor die opdracht ontdekten de kandidaten wel een leuk snufje in hun BMW’s. Die zijn namelijk uitgerust met massagestoelen, waardoor de kandidaten even konden genieten van een rustgevende massage voor de stresserende opdracht.

Op het einde vertellen alle deelnemers opnieuw hoe zij zich zouden voelen als ze de mol zouden zijn. Daarbij is het voor één keer de mol die de waarheid spreekt, terwijl de kandidaten liegen.

Bekijk hier de zesde aflevering van De Mol: Behind The Scenes.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...