‘De Mol: Behind The Scenes’: Het geheim van de spaghettisaus en een eerbetoon aan Matthew Perry

Een nieuwe aflevering van De Mol betekent ook een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Daarin is deze keer veel aandacht voor de bezoekers van de kandidaten en krijgen we verschillende dad jokes te horen van de crew.

Na elke aflevering van De Mol kan je op GoPlay kijken naar een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je in deze korte afleveringen zien wat er gebeurt achter de schermen bij De Mol. “Wanneer de echte cameramannen stoppen met filmen, kom ik in actie”, horen we online reporter Kelly zeggen in het begin van elke aflevering. Zij toont wat de kandidaten doen tussen de opdrachten en interviews door en dat levert deze week opnieuw leuke beelden op. 

Mama’s en Friends

In de vijfde aflevering van De Mol kregen de kandidaten bezoek van hun mama’s (en de zus van Stéphanie). In De Mol: Behind The Scenes krijgen we nu te zien hoe zij hun tijd in Sicilië beleefden. De mama’s arriveerden op de luchthaven van Palermo en mochten eerst nog een dagje genieten van de zon. Daarbij vertellen ze over hun excuus om een weekendje weg te zijn. Verschillende mama’s vertelden dat ze naar een trouwfeest gingen.

Hoewel we in de aflevering (gesponsorde) beelden te zien kregen van spaghettisaus die in het zonnetje gemaakt werd, werd de spaghettisaus van de mama’s eigenlijk gemaakt in België. “Die sauzen zijn wel degelijk in België gemaakt, in hun eigen keuken. En dan zijn die vacuüm verpakt en mee naar hier gekomen”, vertelt producer Marlies.

Acteur Matthew Perry overleed tijdens de opnames van De Mol, waardoor het ook aan tafel bij de deelnemers ging over Friends. Daarbij kreeg elk van de zes deelnemers – toevallig drie vrouwen en drie mannen – een personage toegewezen. Zouden jullie het op dezelfde manier verdelen?

Bekijk hier de vijfde aflevering van De Mol: Behind The Scenes.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...