‘De Mol: Behind The Scenes’: Deelnemers doen hun crimineel verleden uit de doeken

Een nieuwe aflevering van De Mol betekent ook een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Daarin komen we deze week te weten dat verschillende kandidaten al in aanraking zijn gekomen met de politie.

Na elke aflevering van De Mol kan je op GoPlay kijken naar een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je in deze korte afleveringen zien wat er gebeurt achter de schermen bij De Mol. “Wanneer de echte cameramannen stoppen met filmen, kom ik in actie”, horen we online reporter Kelly zeggen in het begin van de aflevering. Zij toont wat de kandidaten doen tussen de opdrachten en interviews door en dat levert deze week opnieuw enkele opmerkelijke verhalen op.

Crimineel verleden

Aangezien de kandidaten zich in de eerste opdracht bij de politie waanden, stelde Kelly deze week de gepaste vraag: “Zijn jullie al eens in aanraking gekomen met de politie?”. En daarop kreeg ze enkele opmerkelijke antwoorden. Zo moest Senne in z’n jongere jaren eens mee met de politiecombi nadat hij een brood had gestolen uit een broodautomaat. “We hadden één brood gekocht, maar we hadden te veel honger om met één brood toe te komen. Ik heb dan een ander brood gestolen uit die broodautomaat.” Maar Senne drukt ons wel op het hart dat dit niet meer zal gebeuren. “Ik ben een beter man nu. Ik zal het nooit meer doen.”

Ook Philippe blijkt een crimineel verleden te hebben. “Ik heb als kind een struik in de fik gezet”, bekent hij. “Kattenkwaad, maar ik moest toen wel naar de politie gaan met mijn ouders.” Michaël komt vervolgens met een wel heel opmerkelijke bekentenis. “Ik heb ik alle gevangenissen gezeten, behalve in Leuven. Ik heb daar nog met Murat Kapllan gefitnest en zo.” Uiteindelijk komt de aap uit de mouw. “Ik heb sportlessen gegeven in de gevangenis.”

Later in de video maken we ook nog kennis met een schattig lammetje en zien we wat er gebeurde achter de schermen bij de spaghettibom. Op het einde krijgen alle kandidaten opnieuw de vraag hoe ze zich zouden voelen als ze de mol zouden zijn. Daarbij valt vooral Stéphanie op, die zegt dat ze nu het antwoord op de vraag of ze de mol is op haar enkel getatoeëerd heeft.

Bekijk hier de derde aflevering van De Mol: Behind The Scenes.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...