‘De Mol: Behind The Scenes’ leert ons waar de doos van Pandora de afgelopen jaren was

Een nieuwe aflevering van De Mol betekent ook een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Daarin kregen we te zien wat er gebeurde met Senne toen hij in stilte wegliep bij het ontbijt en kwamen we ook te weten waar de doos van Pandora na het achtste seizoen naartoe ging.

Na elke aflevering van De Mol kan je op GoPlay kijken naar een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je in deze korte afleveringen zien wat er gebeurt achter de schermen bij de mol. “Wanneer de echte cameramannen stoppen met filmen, kom in actie”, horen we online reporter Kelly zeggen in het begin van de aflevering. Zij toont wat de kandidaten doen tussen de opdrachten en interviews door en dat levert deze week enkele opmerkelijke verhalen op.

Huwelijkscadeau

We kregen zondag in De Mol te zien hoe er geen plaats meer was voor Senne aan de ontbijttafel. Hij kreeg een briefje en liep daarna, zonder een woord te zeggen, weg. In De Mol: Behind The Scenes krijgen we te zien waar hij dan naartoe ging. Senne ging zo blijkt gewoon terug naar zijn hotelkamer, waar hij gelukkig ook iets te eten kreeg. Daarna werd hij alleen naar de volgende opdracht gebracht, waarbij hij onderweg wel nog een luguber tafereel passeerde.

Later komen we ook te weten waar de doos van Pandora zich de afgelopen jaren bevond. Het team achter De Mol deed de doos cadeau aan Gilles De Coster voor zijn huwelijk. Al moest hij de doos wel nog gaan opgraven, wat hij pas een half jaar later deed. Nadat hij de doos dan toch was gaan uitgraven, stond deze gewoon in de garage van de presentator.

Bekijk hier de tweede aflevering van De Mol: Behind The Scenes.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...