Left Right
scrollTop top

‘De Mol’ deelt eerste mysterieuze teaser


De Mol
© Play4

Binnenkort komt er een nieuw seizoen van De Mol. We weten al dat dat seizoen zich zal afspelen in Duitsland, maar dat is eigenlijk alles wat we weten. Maar nu krijgen we een eerste mysterieuze teaser.

Toen de mol uit het laatste seizoen, Alina, in De Slimste Mens ter Wereld zat, kregen we voor de eerste keer informatie over het nieuwe seizoen van De Mol. Speurneuzen konden al tijdens de aflevering achterhalen dat De Mol zich dit jaar zal afspelen in Duitsland, de minder aandachtige kijker kreeg dat na de aflevering te horen van presentator Gilles De Coster. Sindsdien is het al enkele maanden stil rond het programma. Tot nu.

Oranje scherm?

Op de Instagrampagina van De Mol is een korte video gepost. Daarop is het logo van De Mol te zien. Eerst krijgen we het logo te zien op het groene scherm dat de kandidaten te zien krijgen wanneer ze bij de eliminatie kunnen blijven. Vervolgens wordt het scherm rood, zoals het scherm dat de afvaller te zien krijgt.

Maar daarna krijgen we iets nieuw te zien. Het scherm wordt dan namelijk oranje. Krijgen we in het nieuwe seizoen de intrede van een nieuw scherm? En betekent dat dat je als afvaller nog kan terugkeren? Of heeft het scherm een andere betekenis?

Niemand is zeker

In de caption van de video zijn tot slot drie woorden te lezen: “Niemand is zeker”. Ook dat kan een verwijzing zijn naar het nieuwe oranje scherm dat zo misschien verwijst naar een “onzekere” situatie, waarbij je niet zeker bent of je al dan niet kan blijven.

Voorlopig blijft het raden, maar één ding is zeker: Het nieuwe jachtseizoen op de mol is bij deze geopend.

Bekijk hier de eerste teaser voor De Mol:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428