Left Right
scrollTop top

‘De Mol’ 2021 speelt zich af in dit land


De Mol Gilles De Coster
© VIER

De Mol keert volgend jaar terug, maar daarbij zal het een ander seizoen worden dan gewoonlijk. Door de uitbraak van het coronavirus was het namelijk niet mogelijk om een verre reis naar het buitenland te maken. Daarom zoeken Gilles De Coster, de kandidaten én de mol het volgend jaar iets dichter bij huis.

Alina, die dit jaar de mol was, nam deel aan De Slimste Mens ter Wereld. In haar eerste aflevering dook ook De Mol-presentator Gilles De Coster op. Hij stelde een vraag, maar liet daarbij ook al weten dat De Mol zich in 2021 dichter bij huis zal afspelen. De precieze locatie, die wilde hij nog niet verklappen. Maar wie aandachtig keek, kon wel al raden waar het programma zich volgend jaar zal afspelen.

De Mol 2021

De Mol zou natuurlijk De Mol niet zijn als de locatie niet bekend gemaakt werd aan de hand van een aantal verborgen tips. Zo verscheen Gilles De Coster na de aflevering van De Slimste Mens opnieuw in beeld. Deze keer gaf hij wél de locatie. En die had je eigenlijk al kunnen vinden tijdens De Slimste Mens.

Toen Gilles zijn vraag stelde, was hij een puzzel aan het oplossen. Dat was een tip dat je extra goed moest oplossen tijdens de puzzelronde. Wanneer je keek naar de eerste letters van alle juiste antwoorden kreeg je namelijk D-U-I-T-S-L-A-N-D. En dat is de locatie van De Mol 2021.

In de rest van de aflevering waren er nog meer verwijzingen naar Duitsland te vinden. Het mag dus duidelijk zijn, het mysterie is helemaal terug!

Wil je graag op de hoogte blijven over alles van De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636