‘De Mol’: Zo reageerde de laatste afvaller nét na de eliminatie

De Mol gaat zijn laatste fase in. Na gisteren kennen we de drie finalisten, waarvan één dus de winnaar wordt, één de verliezend finalist en de derde is de mol. Die mol zal al zeker een man zijn. Want in de voorlaatste aflevering aka de halve finale, moesten we afscheid nemen van Charlotte. Zij neemt het – hoewel het een zeer ondankbaar moment is om naar huis te moeten gaan – goed op.

Na de onthulling van haar achternaam in de eerste aflevering, doken heel wat kijkers meteen in een Charlotte-tunnel. En het had natuurlijk wel heel grappig geweest als Charlotte De Mol ook echt de mol van het seizoen was. Maar dat is dus niet het geval. Want Charlotte werd de laatste afvaller van het seizoen.

Charlotte

“Het zit erop. The end” zijn de eerste woorden van Charlotte wanneer ze wegrijdt na de eliminatie. “Spijtig. Je wil niet als eerste afvallen en niet als laatste voor de finale afvallen. Dus ik heb dat tweede op mij genomen.”

Charlotte kon haar avontuur wel op een spectaculaire wijze beëindigen. Zo fietste ze op de dag van haar eliminatie nog met een mountainbike af de vulkaan Etna. “De Etna was serieus kwaad vandaag”, vertelt ze daar nog over. “Ik ben ook te weten gekomen dat het een zij is. Zij was zeer kwaad en heeft heel mijn mountainbiketour lang liggen brommen. Dat was megagraaf! De gids had ook gezegd dat het helemaal niets alledaags is en dat het soms maandenlang duurt voor die weer begint te brommen. Dus dat is wel een enorm unicum en een mooi hoogtepunt om het mee af te sluiten. Maar het echte hoogtepunt van de reis was voor mij de paintballproef. Dat was meer dan kippenvel. Dat was bijna de grootste portie adrenaline die ik door mijn aders heb weten stromen.”

Ze heeft ook nog een woordje voor de finalisten. “Mich, Senne en Bernard, good luck in de finale! Ik hoop dat er nog een dikke smak geld in de groepspot komt. En ik ben heel benieuwd om te zien wie uiteindelijk wint en wie de mol is. Wie ook wint, ik gun het ze alle drie. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik met jullie op dit avontuur mocht gaan.” Maar de famous last words van Charlotte zijn: “Charlotte De Mol verlaat De Mol en is niet de mol. Dat is pas een tongbreker.”

Bekijk hier de eerste reactie van Charlotte na haar eliminatie:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...