‘De Mol’: Bekijk hier de eerste reactie van de vijfde afvaller

We zijn halfweg in De Mol en van de tien kandidaten die aan het avontuur in Sicilië begonnen, blijven er nu nog maar vijf over. Gisteren moesten we afscheid nemen van Lynn, die het spel op een doodeerlijke manier speelde. In extra beelden krijgen we te zien hoe ze de autorit net na haar eliminatie beleefde.

Het was gisteren al tijd voor de vijfde aflevering van De Mol, dus kwamen we ook te weten wie de vijfde afvaller was dit seizoen. Die “eer” was weggelegd voor Lynn. Zij maakte al vanaf het begin duidelijk dat ze het spel op een eerlijke manier wilde spelen en daarbij haar eigen “morele kompas” wilde volgen. Daardoor ging ze nooit voor vrijstellingen of pasvragen en liet ze ook de deal met de mol aan zich voorbij gaan. Maar eerlijk spelen loont niet echt in De Mol zo blijkt.

In de val van de mol gelopen

In de auto vertelt Lynn wat er volgens haar voor gezorgd heeft dat ze naar huis moest gaan. “Ik heb een gesprekje gehad met de mol een paar dagen geleden en ik denk dat ik toen eigenlijk wel juist zat. Maar die mol is mij komen opzoeken en heeft heel veel tijd met me doorgebracht de laatste dagen. Die heeft heel veel over mijn bolleke gewreven en ik ben daar keihard ingetrapt.”

Lynn kreeg in haar laatste dagen het gezelschap van haar mama, maar die kon haar dochter dus niet helpen om langer in het spel te blijven. “Mijn mama heeft me niet kunnen helpen, nee. Het was te kort, denk ik, om erbij te zijn. Ik denk dat ze ook een beetje overweldigd was door alles wat errond gebeurde.”

Verdubbelaar

Met het vertrek van Lynn verdwijnt ook meteen de laatste verdubbelaar uit het spel. Lynn mocht die mee naar huis nemen. “Maar die is nu al echt naar de vaantjes”, biecht Lynn op. “Dat is wel echt heel jammer.” Wat er precies met de verdubbelaar gebeurd is, komen we niet te weten.

Maar Kelly stelt wel nog een interessante vraag: “Stel dat je iets mocht verdubbelen in je leven. Wat zou je graag verdubbelen?”. Na kort na te denken, antwoordt Lynn dat ze haar tijd in De Mol wel graag had willen verdubbelen. “Ik ga het het meeste missen dat ik heel spontaan mocht leven en dat we elke dag spelletjes mochten spelen. Op den duur voelde het een beetje alsof het ons echte leven was. Dus dat ga ik zeker missen. Maar ook de mensen sowieso. Zowel voor als achter de schermen. Ik heb me zo goed geamuseerd met iedereen. Dat creëert toch wel een heel diepe band, denk ik.”

Bekijk hier de eerste reactie van Lynn:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...