‘De Mol’: Dit is jullie duidelijke hoofdverdachte na aflevering 3

De zoektocht naar de mol is volop aan de gang en wij doen dat naast onze artikels ook in onze eigen Facebookgroep, waarin iedereen vrij zijn theorieën mag delen. En daarbij heeft onze groep na drie afleveringen een duidelijk hoofdverdachte gevonden.

In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze meer dan 66.000 leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.090 mensen hun mening en dat levert na de derde aflevering de volgende ranking op.

Hoofdverdachte: Senne

Al na de eerste aflevering was Senne de hoofdverdachte bij de leden van onze Facebookgroep en dat is nog niet veranderd. Op dit moment denkt maar liefst 31 procent van de leden van onze groep (343 om precies te zijn) dat de joviale Kempenaar de mol is. De grote reden daarvoor blijft het feit dat Senne telkens weer op een sleutelpositie zit tijdens de opdrachten.

De top drie van hoofdverdachten wordt afgemaakt door Stéphanie met 18 procent van de stemmen (192 stemmen) en Michaël met 12 procent (133 stemmen).

Minst verdacht: Coco

Coco staat momenteel onderaan het lijstje van verdachten in onze Facebookgroep. Zij was de enige kandidaat die minder dan 100 stemmen kreeg. En blijft zo met amper 5 procent ver achter de rest van de groep.

Bernard staat net boven Coco in de ranking, maar hij kreeg wel 121 stemmen (11 procent) achter zijn naam. Net iets hoger vinden we een ex aequo tussen Charlotte en Lynn die elk 124 stemmen (11 procent) kregen. Of de aflevering van vanavond voor verandering zal zorgen, komen we straks te weten!

Bekijk hier de volledige grafiek met de verdenkingen:

de mol verdachten groep aflevering 3
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...