‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte na aflevering 1

We zijn weer vertrokken! De zoektocht naar de mol is volop aan de gang en wij doen dat naast onze artikels ook in onze eigen Facebookgroep, waarin iedereen zijn theorieën mag delen. En daarbij heeft onze groep een eerste hoofdverdachte.

In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze meer dan 64.000 leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 842 mensen hun mening en dat levert na de eerste aflevering de volgende ranking op.

Hoofdverdachte: Senne

Na de eerste week is het Senne die bij de leden van onze Facebookgroep het meest in het oog is gesprongen als mogelijke mol. 20 procent van de stemmen ging naar de Kempenaar. Senne was tijdens elke opdracht te vinden op een goede plaats om te mollen. Zo was hij in de eerste opdracht bij de groep die als eerste het dek bereikten en daar al snel op de knop drukten en zo 6.000 euro verloren lieten gaan.

De top drie van hoofdverdachten wordt afgemaakt door Michaël met 16 procent van de stemmen en Charlotte met 14 procent. Daarnaast hebben ook Bernard (13 procent), Karolien (10 procent) en Stéphanie (10 procent) meer dan 10 procent van de stemmen gekregen.

Minst verdacht: Lynn

Het mag niet als een verrassing komen, maar Lynn, die als enige aangaf dat ze niet de mol wilde zijn, is helemaal onderaan te vinden. Zij kreeg amper 4 procent van de stemmen. Maar dit kan natuurlijk ook een geslaagde strategie zijn als mol, dus strepen wij haar nog niet volledig af.

Verder worden ook Coco (6 procent) en Philippe (7 procent) weinig verdacht in onze groep, al lieten ook zij tijdens de opdrachten steken vallen. Alles kan dus nog.

Bekijk hier de volledige grafiek met de verdenkingen:

De Mol groep week 1
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...