‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 5

Sinds het vertrek van Philippe is er een nieuwe saboteur gekozen in het tiende seizoen van De Mol. Wie dat is, komen we op zondag 8 mei te weten in de grote finale. Maar dit is wie jullie op dit moment verdenken.

In de vijfde aflevering van De Mol kregen we de nieuwe mol voor het eerst aan het werk te zien. Elke week stellen wij in onze onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘ de vraag wie volgens onze leden de mol is. Dat leverde deze week de volgende resultaten op.

Anke

De aflevering zorgde voor een nieuwe hoofdverdachte in onze groep. Voor het eerst sinds de start van het programma is Anke bovenaan het lijstje met hoofdverdachten te vinden. En daar staat ze met een redelijke voorsprong. Bijna één op de drie leden van onze groep (33,07 procent) ziet Anke als de hoofdverdachte.

Op de tweede plaats vinden we deze week Yens. Hij kreeg bijna een vierde van de stemmen (24,47 procent). Het is opvallend dat Anke en Yens bovenaan staan. Zij zijn namelijk de twee kandidaten die voor geld kozen in de tweede opdracht, maar omdat ze geld kozen kon dat bedrag ook uit de pot gaan. Dat maakt hen natuurlijk wel verdacht.

Sven en Emanuelle

Sven en Emanuelle zijn deze week de minst verdachte kandidaten. Emanuelle staat helemaal onderaan met 10,28 procent van de stemmen. Sven volgt met 11,96 procent van de stemmen.

Tot enkele weken geleden waren Sven en Emanuelle nog bij de meest verdachte kandidaten. Sven stond zo vorige week nog bovenaan met meer dan 27 procent van de stemmen. Maar nu lijken de meeste kijkers het erover eens dat Sven en Emanuelle niet gekozen werden als nieuwe mol.

Bekijk hier de volledige grafiek met de hoofdverdachten in onze Facebookgroep:

De Mol verdachten groep aflevering 6
newsmonkey

Wil je volgende week graag meestemmen en op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

De Mol is elke zondag te zien om 19.50 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...