‘De Mol’: Naam van de mol zat wel degelijk in de doos van Pandora

Gisteren kregen we in de tweede aflevering van De Mol te zien hoe de doos van Pandora geopend had. Daardoor begon het geld uit de groepspot in een sneltempo weg te smelten. Maar als Senne en Michaël iets langer bij de doos gebleven waren, hadden ze mogelijk een ticket voor de finale te pakken.

De doos van Pandora speelde gisteren opnieuw een belangrijke rol in De Mol. In het achtste seizoen konden de kandidaten in de doos de naam van de mol terugvinden. Maar nu stonden er pasvragen op het spel. In tegenstelling tot het achtste seizoen ging de doos nu wel open, met alle gevolgen van dien. Maar de doos droeg nog een ander geheim met zich mee.

De doos van Pandora

We kregen in de tweede aflevering van De Mol een comeback te zien. Helaas was het niet eerste afvaller Gillian die terugkeerde, maar wel de doos van Pandora. Deze keer ging die doos, met daarin acht pasvragen wél open. Zo kregen Michaël en Senne elk vier pasvragen voor de volgende test, maar daar hing een groot prijskaartje aan vast.

Als de doos van Pandora dicht bleef, zou er 2.000 euro voor de groepspot verdiend worden. Daarmee zou de pot op slag 10.800 euro bevatten. Maar de verleiding was dus te groot en de doos ging open. Daardoor ging de 2.000 euro verloren en tot overmaat van ramp begon ook de rest van de pot leeg te lopen. Senne en Michaël moesten iedereen wakker maken en verzamelen bij de kist om de klok stil te zetten. Uiteindelijk ging hierbij nog eens 3.160 euro verloren.

Maar als Senne en Michaël de doos wat grondiger bekeken hadden, dan hadden ze met zekerheid geweten wie de mol is. Onder de tafel hing namelijk een UV-lamp, waarmee je de naam van de mol kon lezen op het deksel van de – jawel – dekselse doos. Ook deze keer neemt de doos van Pandora haar geheim dus met zich mee, maar het onheil van de doos is wel te voelen.

Bekijk hier het fragment waarin Gilles De Coster toont dat de naam van de mol in de kist te vinden is:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...