‘De Mol’ dropt nieuwe hints

De Mol straten
Instagram omega26042020

De Mol komt terug en dat zullen we geweten hebben. Om het nieuwe seizoen aan te kondigen, haalt VIER duidelijk weer alles uit de kast. Nadat we (waarschijnlijk) de datum van de finale vonden, zijn er nu negen foto’s gedropt op het Instagramprofiel omega26042020. Maar wat betekenen ze?

VIER-programma De Mol staat er natuurlijk voor bekend om een nieuw seizoen op een originele manier aan te kondigen. En dit jaar rekenen ze daarvoor ook op de hulp van de kijkers. Want er werden nieuwe, mysterieuze foto’s gedropt van verschillende straten in Vlaanderen.

Doodlopende straten

Onlangs raakte bekend dat De Mol dit jaar met een Instagramprofiel werkt. Daar stonden tot voor kort enkel drie mysterieuze filmpjes op. Maar nu zijn daar ook negen foto’s aan toegevoegd. Op die foto’s zijn telkens doodlopende straten te zien op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

Op die plaatsen staan bakjes met een papiertje. Op dat papiertje staat de boodschap dat je een code moet doorbellen naar een nummer. Wie dat doet, krijgt presentator Gilles De Coster aan de lijn die je meedeelt dat je tickets voor de finale van De Mol gewonnen hebt. Maar zouden ze echt willekeurige plaatsen gekozen hebben? Zo zitten de makers van De Mol toch niet in elkaar?

Omega

Omega De Mol Forum
Lodewijk – forum.wieisdemol.be

De plaatsen zijn uiteraard niet willekeurig gekozen. In minder dan een uur tijd waren alle locaties gevonden. Het gaat om Berlare, Kapellen, Aarschot, Zottegem, Ternat, Stekene, Leuven, Lille en Geetbets. Op het molforum werd al snel ontdekt dat wanneer je al deze plaatsen op een kaart aanduidt, de Griekse letter omega opnieuw verschijnt.

Die omega was ook al te zien op de borden die influencers opgestuurd kregen, maar ook in de app van De Slimste Mens Ter Wereld duikt de letter tegenwoordig op wanneer het spel voorbij is.

Wij vermoeden dat De Mol vanaf 1 of 8 maart opnieuw te zien zal zijn op VIER. Word lid van onze De Mol-Facebookgroep en mis niets!

Gesponsorde artikelen