‘De Mol’-preview: Groep wordt uit bed gejodeld door Japans-Duitse jodelaar Takeo Ischi

Vanavond is het al tijd voor de vijfde aflevering van De Mol en daarin zal de groep kennismaken met een staaltje Duitse folklore. Ze maken ’s ochtends al kennis met de Japans-Duitse jodelaar Takeo Ischi. En die zullen we nog wat beter leren kennen want de groep zal figureren in zijn nieuwste videoclip voor het nummer Der Maulwurf, Duits voor ‘De Mol’.

Het belooft een interessante aflevering van De Mol te worden vanavond want de groep gaat aan het jodelen. Om de sfeer meteen te pakken te krijgen, worden ze in de ochtend uit hun bed gejodeld door de jodelaar Takeo Ischi.

Jodelen

Wie denkt aan de Alpen denkt al snel aan lederhosen en jodelaars. En daar zullen de deelnemers van De Mol vanavond uitvoerig kennis mee maken. Ze zullen zelfs opdraven in de videoclip van het nieuwste nummer van de Japans-Duitse jodelaar Takeo Ischi. Die we al te zien krijgen in de preview voor de aflevering van vanavond.

We hebben de jodelaar al opgezocht en hij is geen stand-in. Takeo Ischi is wel degelijk een van de bekendste jodelaars uit Duitsland met enkele opmerkelijke hits. Onze persoonlijke favoriet is deze New Bibi Hendi (Chicken Yodeling) met een groep kippen als figuranten. Maar deze week is het dus aan de deelnemers van De Mol om op te draven in de nieuwe videoclip van Takeo Ischi. Wij vragen ons alvast af of ze daarvoor ook zullen moeten jodelen (of kakelen).

Bekijk hier de preview voor de aflevering van vanavond:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...