‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 4

Zondag is het al tijd voor de vijfde aflevering van De Mol. Daarin bestaat de groep nog uit zes kandidaten (en een schattige teckel). In onze De Mol-groep op Facebook vragen we elke week wie de verdachten van onze leden zijn en in de resultaten van die poll zijn deze week opnieuw twee duidelijke hoofdverdachten te zien.

De tijd vliegt wanneer je op zoek gaat naar De Mol, zo blijkt. Want zondag is het al tijd voor de vijfde aflevering van De Mol. De groep bestaat daarbij nog uit zes kandidaten. Maar niet iedereen is even verdacht. Dat blijkt ook uit de resultaten van onze wekelijkse De Mol-poll in onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips, die deze week door 3.582 mensen werd ingevuld.

De Mol hoofdverdachten aflevering 4
newsmonkey

Hoofdverdachten: Lennart en Annelotte

Annelotte Lennart De Mol
Play4

Net zoals vorige week staan de twee Benjamins van de groep bovenaan bij de verdenkingen in onze groep. Waar vorige week Annelotte nog op de eerste plaats stond bij de verdenkingen, is Lennart nu de nummer één hoofdverdachte geworden.

Lennart kreeg in totaal 1.222 stemmen achter z’n naam, goed voor 34,1 procent. Annelotte volgt met 1.075 stemmen, wat goed is voor 30 procent van de stemmen. Tijdens de laatste aflevering was het vooral Lennart die zich verdacht maakte op het voetbalveld en tijdens de wandeling. Lennart speelt in z’n vrije tijd voetbal, maar was op het veld bijna nergens te bespeuren. Vervolgens kon het team van Lennart tijdens de wandeling geen enkele tip doorgeven aan de bingewatchers.

Annelotte toonde zich in de laatste opdracht dan weer als een meester in het manipuleren. Iets wat zeker van pas zou komen als mol.

Minst verdacht: Samina

Samina De Mol
Play4

De minst verdachte kandidaat is de Limburgse Samina. Zij haalt 5,1 procent van de stemmen. Tijdens de laatste aflevering kon ze als enige een strafschop stoppen en in de laatste opdracht viel ze op pijnlijke manier door de mand door meteen te verraden dat haar eten pikant was. Dat is ook de kijkers niet ontgaan die de flamencolerares meteen naar de laatste plaats op hun verdachtenlijst bombardeerden.

Ook onderaan zijn de twee overige mannen te vinden. Sven (9,7 procent) en Philip (6,8 procent) zitten al het hele seizoen onderaan de lijst met verdenkingen en ook in de vierde aflevering hebben ze zich niet (of juist té) verdacht weten te maken. Jasmien staat op de derde plaats met 14,4 procent en dus op ruime afstand van hoofdverdachten Lennart en Annelotte.

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips en stem volgende week mee!

Meer
Lees meer...