‘De Mol’: Teaser toont hilarische momenten in de auto

We zijn vanavond al toe aan de vijfde aflevering van De Mol en dat betekent dat de reis al meer dan halfweg is. De kandidaten zijn daardoor dan ook al een hechte groep geworden. Al zijn er wel nog steeds duidelijke verschillen in de groep. Die krijgen we nu te zien in een teaser voor de aflevering van vanavond.

In de teaser voor de aflevering van De Mol van vanavond is te zien hoe de zes overgebleven kandidaten in twee auto’s naar de volgende locatie rijden. Het zal de laatste keer zijn dat we de groep in twee auto’s zien rijden, want na vanavond zullen er nog maar vijf kandidaten overblijven en die kunnen zich uiteraard verplaatsen in één auto. Maar in een van hun laatste opgesplitste ritjes is er een duidelijk verschil te merken in de twee wagens.

Africa van Toto

In de ene auto, waarin Thomas, Lieselot en Ruben zitten, wordt er luid meegezongen met het legendarische nummer Africa van Toto. Ze willen ook Lancelot, Comfort en Toos in de andere auto laten meegenieten van hun zangkunsten, dus zingen ze luid in de walkietalkie.

Maar hun prachtige gezang komt niet helemaal hetzelfde over in de andere auto. Zij horen enkel wat onsamenhangend geroep. Daardoor begint Lancelot zich zelfs wat zorgen te maken. “Mannen, wat is er aan het gebeuren?”. Comfort vindt dan weer dat het genoeg geweest is en vraagt in Bart De Wever-stijl om “de knop af te zetten”.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Mol van vanavond:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...