Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: hier woonde Isidoor voor zijn tv-avontuur


De Mol Isidoor
© Play4

Alle gesprekken over De Mol gaan sinds de aflevering van afgelopen zondag maar over één iets: het schattige hondje Isidoor. Tijd dus om eens te kijken waar het nieuwste groepslid vandaag komt.

Tijdens de derde aflevering van De Mol op Play4 kregen de overgebleven deelnemers er een opvallende reisgezel bij. De teckel Isidoor zal de groep vergezellen tot aan de finale. Meteen veroverde het hondje de harten van zowel de deelnemers als van de kijkers.

Isidoor kwam echter ook al snel in het vizier van de rasechte speurders. Zij vermoeden namelijk dat de naam niet zomaar gekozen is en zien er allerhande aanwijzingen in voor hun zoektocht naar de mol. Daarbij worden meerdere kandidaten genoemd als verdachte.

Duitse dashond

Eén vraag heeft Play4 echter wel al opgelost. Zij deelden namelijk zojuist een video van het moment waarop de productie Isidoor ging ophalen bij zijn vroeger baasje. Drie weken voor vertrek ging producer Koen de Duitse dashond namelijk ophalen bij de hondendokker. Vanaf dan tot aan zijn intrede in het programma was Koen dan ook het tijdelijke baasje van Isidoor.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…