De ‘nieuwste’ attractie van Walibi: de Go Kart!

Haal het kind in jezelf weer naar boven want de Go Karts in Walibi zijn terug van weggeweest! Achteraan het park vond je de twee laatste seizoenen enkel de “Challenge Tutankhamon”, maar nu staat ook het raceparcours weer helemaal ter uwe beschikking. 

De attractie sloot in 2014 omdat het contract met de provider van de elektrische karts eindigde. Het circuit werd de voorbije twee seizoenen niet gebruikt en lag er wat verloederd bij. Maar nu ziet de attractie er weer helemaal goed uit en de baan is weer goedgekeurd om bezoekers te ontvangen. Er staan opnieuw 15 glimmende karts die je zelf moet voortduwen door te trappen.

Vroeger moest je ook bijbetalen voor de attractie, maar nu zijn de Go Karts helemaal gratis te gebruiken. Enkel het aanschuiven moet je er bijnemen.

Volgens het pretpark waren de eerste bezoekers al heel tevreden over hun ritjes. De Go Karts zijn al terug aan het rijden vanaf 1 april. Iedereen kan en mag plezier hebben zolang de regels worden nageleefd.

Veiligheidsbeperkingen

Er gelden natuurlijk wel enkele veiligheidsbeperkingen. Eerst en vooral moet je beide hendels kunnen bedienen. Het is ook verboden om als ouder een kindje op je schoot te zetten. Wie zwanger is of kleiner dan 110 cm mag er niet in

Meer
Lees meer...