De releasedatum van de OnePlus 6 is bekend en je kan er zelf bij zijn

De releasedatum van de OnePlus 6 is bekend en je kan er zelf bij zijn

Eindelijk is bekend wanneer de veelbelovende OnePlus 6 wordt voorgesteld aan het grote publiek. Woensdag 16 mei organiseert het Chinese bedrijf een groot event en daar kan je zelf bijzijn. Iedere aanwezige krijgt een goodiebag en kaarten kosten maar 18 euro, als je een tenminste een tripje naar Engeland ziet zitten.

“Ons grootste, spectaculairste event ooit”, staat er op de website van het langverwachte OnePlus 6 Launch Event. De Chinese smartphoneproducent organiseert zijn voorstellingsfeestje in de Copper Box Arena in Londen.

Launch event OnePlus 6 in Londen

Dat launch event is, net als vorig jaar, open voor publiek. En voor de OnePlus 6 mag het blijkbaar allemaal net iets meer zijn, want in de Copper Box Arena in Londen is plaats voor meer dan 7.000 mensen. Daarvan is uiteraard een deel gereserveerd voor de pers en genodigden uit de techwereld.

Toch zijn er nog meer dan genoeg kaarten voor de fans. En wie een tripje naar Londen ziet zitten of per toeval toch in de buurt is, koopt zijn kaarten best snel want op 25 en 26 april kosten die maar 18 euro. Daarna stijgt de prijs naar 36 euro, al zou ook dat nog meer dan de moeite zijn volgens OnePlus.

Veelbelovende goodiebag

De aanwezigen krijgen ter plaatse als eerste de OnePlus 6 te zien en kunnen de flagship uittesten. Ze vernemen er ook de gedetailleerde specs van het toestel en zien allerhande demo’s,

Maar het beste van al komt nog want iedereen krijt ter plaatse een volle goodiebag. De exacte inhoud wil OnePlus niet zeggen, maar “het is meer waard dan je ticket”. Bij het vorige event gaf de Chinese producent een kortingsbon ter waarde van het toegangsticket en heel wat andere leuke zaken. Deze keer beloven ze om nog “bigger and better” te doen.

Wat mogen we verwachten van de OnePlus 6?

Er wordt door volgers met veel belangstelling uitgekeken naar de voorstelling van 16 mei. De OnePlus 6 zou kunnen concurreren met de huidig toptoestellen op de markt, zowel qua camera, waterdichtheid als anders specs. In een gelekte test scoorde hij zelfs beter dan duurdere concurrenten iPhone X en Samsung Galaxy S9, al is de exacte prijs nog een raadsel.

Gesponsorde artikelen