‘De Slimste Mens ter Wereld’-bordspel is er nu ook in juniorversie!

‘De Slimste Mens ter Wereld’-bordspel is er nu ook in juniorversie!

Volgende week komt ‘De Slimste Mens ter Wereld’ terug. Dus kunnen we weer mee quizzen op tv. Maar de echte fans, die hebben natuurlijk al lang het ‘De Slimste Mens ter Wereld’-bordspel in huis. Daar komt nu ook een kindvriendelijke versie van uit.

Je hebt het DSMTW-spel waarschijnlijk wel al een keertje gespeeld. Maar misschien waren de vragen toch iets te moeilijk voor jou. Wel, wees niet getreurd, want er is vanaf nu ook een juniorversie beschikbaar van het spel.

De Slimste Mens ter Wereld

De populaire quiz De Slimste Mens ter Wereld is vanaf maandag 15 oktober terug te zien op VIER. Een van deze 32 kandidaten zal uiteindelijk winnen en zich een jaar land De Slimste Mens ter Wereld mogen noemen.

Maar wij, gewone stervelingen, moeten ons tevreden stellen met het bordspel en onze vrienden in plaats van Erik Van Looy en de jury. En er is goed nieuws over dat bordspel, vooral voor wie kinderen of neefjes en nichtjes heeft die ook fan zijn van De Slimste Mens ter Wereld.

Junior

Wie kinderen heeft of kent – of wie de basisversie toch een beetje te moeilijk vindt – kan vanaf nu ook de juniorversie van het De Slimste Mens ter Wereld-bordspel spelen. Het concept blijft hetzelfde: iedereen heeft z’n eigen teller, er zijn vijf rondes met vragen en wie op het einde het meeste seconden overheeft, wint.

Maar de vragen zijn in deze editie natuurlijk aangepast op kindermaat. Zo zou het spel gespeeld kunnen worden door kinderen vanaf acht jaar. Geen excuus meer dus om te zeggen dat je de vragen te moeilijk vindt.

Je kan het spel hier kopen, of je kan natuurlijk ook nog steeds kiezen voor de volwassenversie.

Gesponsorde artikelen