‘De Slimste Mens ter Wereld’: Guga Baúl sprak ooit 47 stemmen in voor één film

Het is vanavond tijd voor de laatste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld vóór de finaleweken. Daarin zal Ahlaam Teghadouini als allerlaatste deelnemer van het 21ste seizoen haar kans wagen. In de teaser voor de aflevering van vanavond vertelt Guga Baúl over een film waarvoor hij maar liefst 47 stemmen verzorgde.

De Slimste Mens ter Wereld is vanavond toe aan de laatste reguliere aflevering. Vanaf maandag zullen de beste spelers uit het afgelopen seizoen terugkeren. Guga Baúl en Jacotte Brokken zijn daar met respectievelijk zeven en vijf afleveringen al zeker bij, maar Guga kan als hij de aflevering vanavond overleeft, het aantal deelnames van Alex Agnew bijbenen. Daarbij heeft Guga meer overwinningen dan Alex waardoor hij dus in de allerlaatste aflevering zou kunnen terugkeren. Jacotte komt al zeker volgende week dinsdag terug of ze nu de aflevering overleeft of niet. Nieuwkomer Ahlaam Teghadouini moet haar eerste aflevering vanavond overleven om zo rechtstreeks naar de finaleweken te kunnen gaan.

47 stemmen in één film

Guga Baúl kwam al dicht bij het secondenrecord van De Slimste Mens ter Wereld, dat tot op heden op naam staat van zijn vriendin Tine Embrechts. Maar in de teaser voor de aflevering van vanavond vertelt hij over zijn persoonlijk record van aantal stemmen imiteren. “Guga, jij zou eigenlijk alle stemmen kunnen doen in een tekenfilm”, zegt Erik Van Looy. Waarop Guga antwoordt dat hij dat al eens heeft gedaan. “Het was voor Checkered Ninja, De Wraak van de Ninja in het Nederlands. Da’s geen superbekende film, maar ik heb daar denk ik 47 stemmen voor ingesproken.”

Hij gaat verder in detail over een scène waarbij hij alle stemmen aan tafel moest inspreken en dus de ene keer wat hoger en de andere keer wat ouder moest spreken. “Het was een zottenkot, maar wel leuk.” Erik heeft daarbij nog wel een interessante vraag. “Heb je dan ook 47 facturen kunnen sturen?”, waarop Guga moet antwoorden dat hij er maar eentje kon sturen. “Jammer genoeg.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...