‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakt opnieuw deelnemer bekend

De deelnemerslijst van De Slimste Mens ter Wereld blijft groeien. Later dit najaar verschijnt het nieuwe seizoen op Play4, maar ondertussen zijn er al heel wat namen bekendgemaakt. Vandaag liet ook zanger Milow namelijk weten dat hij te zien zal zijn.

Na de bekendmaking van comedian Xander De Ryckesportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck, topmodel Hannelore Knutsacteur Geert Van Rampelberg, doelman Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verbruggen, interieurarchitect Bart Appeltans, zangeres Emma Bale en influencer Timon Verbeeck, is er vandaag een elfde kandidaat bekendgemaakt.

Milow

Het zal niet meer zo lang duren vooraleer we de volledige lijst van alle kandidaten van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld kennen. Nadat het lang duurde voor we een eerste naam kregen, stopten de bekendmakingen nadien niet meer. Ook vandaag komt er dus een nieuwe naam bij. Zanger Milow heeft op Play Nostalgie namelijk laten weten dat ook hij zal deelnemen.

Zanger Milow, oftewel Jonathan Vandenbroeck, kende zijn eerste grote succes met de hit You Don’t Know in 2007. Daarna was hij niet meer van de radio weg te denken en loste hij nog singles als Ayo Technology, Little in the Middle, Howling at the Moon en Fortune Cookie met medekandidaat Emma Bale. In 2018 nam hij deel aan het programma Liefde voor Muziek en later, in 2020, ook aan de Nederlandse versie.

De Slimste Mens ter Wereld is waarschijnlijk later dit najaar te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...