‘De Verhulstjes’ komt met kerstspecial, met hilarische danschoreo die te moeilijk blijkt voor Viktor

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes zit er alweer bijna op. Het seizoen wordt afgesloten met een kerstspecial die eenmalig maandag in plaats van zondag zal uitgezonden worden. Bereid je alvast maar voor op opnieuw veel hilarische momenten.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons naar Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en daarna op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen. 

Kerstsingle

Maar ondertussen zijn Gert, Ellen, Viktor en Marie alweer enige tijd terug in België. Hier brachten ze eind november hun eigen kerstsingle uit met de naam Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?. Bij die single hoort ook een prachtige videoclip waarin we het viertal – en hond Leo – zien dansen. Maar dat dansen bleek iets moeilijker dan gedacht, of toch voor sommigen.

In een preview die Play4 zojuist deelde, zien we hoe vooral Viktor het aanvankelijk nogal moeilijk heeft met de danspasjes van choreograaf Tony. “Eigenlijk beelden we uit wat we zongen … Da’s nu toch niet zo moeilijk om te onthouden”, vindt Gert.

Dat Gert dankzij jarenlange show voor een groot publiek duidelijk meer ervaring heeft met dansen, valt al snel op. Toch heeft Viktor ook zo zijn twijfels over het danstalent van zijn vader. “Als ik die zie dansen, ga ik er echt aan. Eigenlijk danst die even slecht als ik, maar hij denkt dat hij goed is. Hij gelooft meer in zichzelf, hij geniet ervan. Maar die beweegt ook heel houterig”, legt Viktor de danskunsten van Gert uit.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De laatste aflevering van De Verhulstjes is nu al te zien via GoPlay ofwel maandag 25 december om 21 uur op Play4.

Meer
Lees meer...