De Verhulstjes lanceren eigen kerstsingle ‘Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?’

Kerstmis komt eraan en dus is het tijd voor kerstmuziek. Daarbij hebben we dit jaar nog meer keuze, want de familie Verhulst heeft zojuist een eigen kerstsingle gelanceerd. In Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn? horen we naast – uiteraard – Gert ook Ellen, Marie en Viktor.

Gert Verhulst heeft er al een lange muzikale carrière opzitten en bracht twee jaar geleden zelfs zijn eerste soloalbum uit. Daarnaast staat ook Marie regelmatig op het podium, want zij verving zelfs tijdelijk de zwangere Hanne bij K3 en heeft haar eigen kerstshow als nieuwe baasje van Samsong. Maar ook Viktor en Ellen blijken enig muzikaal talent te hebben. Op de zojuist gelanceerde kerstsingle van de familie Verhulst horen we hen dan ook alle vier aan het werk.

Kerstsingle

“We wilden iets leuk doen voor kerst en ik dacht: ‘Waarom niet eens samen een kerstsingle uitbrengen?’ Marie was meteen enthousiast en voor we het goed en wel beseften, stonden we op de opnameset van een kerstvideo met rendieren en pakjes om ons heen. We hebben ons gesmeten”, legt Ellen enthousiast uit.

Het lied Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn? is geschreven door Gert samen met goede vriend Jelle Cleymans. Dat resulteerde in prachtige teksten zoals “Ik hoef geen tafelgrill, geen geurkaars of geen strijkijzer op stoom / Zullen we kerstcadeautjes worden van elkaar / Voor mij geen kousen of parfum of wijn dit jaar /
Ik pak jou uit, jij pakt mij in”.

Videoclip

Je kan de kerstsingle van de Verhulstjes nu exclusief beluisteren op de website van GoPlay. Daar zie je meteen ook de bijhorende videoclip, waarvoor iedereen meerdere bijpassende outfits aandeed. Zelfs hond Leo is van de partij.

Luister hier naar een fragment uit Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn? van de Verhulstjes:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...