Hanne van K3 bevallen van zoontje

Het is zover! Hanne Verbruggen (28) en haar partner Jorn zijn trotse ouders geworden van een zoontje. Dat meldt Studio 100. De zangeres van K3 is in alle stilte bevallen in een ziekenhuis in Mechelen. Zowel de baby als de mama stellen het goed.

K3 is een familielid rijker. Studio 100 heeft namelijk zojuist laten weten dat Hanne, beter bekend als de rosse van K3, bevallen is van een zoontje. De zangeres liet eerder dit jaar al weten dat ze zwanger was en bleef nog een lange tijd optreden. Tot ze enkele weken geleden echt verplicht rust moest nemen. En nu is dus ook meteen duidelijk waarom.

Zwanger

Enkele weken geleden trad ze nog op met K3 en nu is ze bevallen. Zangeres Hanne Verbruggen liet eerder dit jaar al aan de pers weten dat zij en haar man Jorn een kindje verwachtten. Toch bleef ze nog optredens geven en ging ze nog naar verschillende meet & greets.

Daar kwam dan uiteindelijk toch een einde aan, waarna Hanne tijdelijk werd vervangen door Diede tijdens de grote shows. Diede werd in de vorige editie van K2 Zoekt K3 vierde en was volgens Studio 100 de perfecte tijdelijke vervanger. Ook raakte bekend dat Hanne tijdens de Grote Sinterklaasshow vervangen zou worden door Marie Verhulst.

Julien

Maar vandaag raakt dus bekend dat Hanne in alle stilte al is bevallen. Zij en haar partner Jorn verwelkomden maandag een zoontje, Julien. Dat wordt vandaag officieel bekendgemaakt door Studio 100. “Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, vertelt Hanne via Het Nieuwsblad.

Ook de andere twee K3’tjes, Julia en Marthe, zijn ontzettend blij met de bevalling. “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby”, laat Marthe weten.

Meer
Lees meer...