Diede van ‘K2 zoekt K3’ vervangt zwangere Hanne tijdens K3-shows dit najaar

Hanne Verbruggen, aka Hanne van K3, is momenteel zeven maanden zwanger. Tot nu bleef ze samen met Marthe en Julia optreden tijdens de tour van K3, maar op doktersadvies zal ze het tijdens de laatste maanden van haar zwangerschap wat rustiger aan moeten doen. De geplande shows zullen wel blijven doorgaan, met een opvallende vervangster.

K3 is op dit moment aan het touren in Nederland. Daarbij doet de hoogzwangere Hanne nog steeds dapper alle dansjes mee. Hoewel ze laat weten dat er niets aan de hand is met haar of haar baby, zal ze de komende maanden wel meer rust nodig hebben. En daarom komt er opnieuw een wissel van de wacht bij de bezetting van K3.

Diede

Hanne liet vandaag weten dat ze een pauze moet inlassen om zich te focussen op haar zwangerschap. “Ik heb tot nu toe een geweldige zwangerschap achter de rug, maar mijn lichaam laat me weten dat het nood heeft aan rust”, vertelde de “rosse van K3”. “De baby en ik stellen het super goed maar een K3-tour, zelfs met de gedane aanpassingen, wordt te pittig nu ik het laatste trimester van mijn zwangerschap ben ingegaan. Daarom hebben we besloten de shows te laten doorgaan zonder mij. Zo kunnen jullie blijven genieten van de K3-magie en kan ik me focussen op het kleine wondertje in mijn buik.”

De shows blijven wel doorgaan. Daarbij zal Hanne vervangen worden door een oude bekende: Diede van den Heuvel, die vorig jaar nog vierde werd in de finale van K2 zoekt K3. Zij liet op haar beurt via Instagram weten dat ze er al helemaal klaar voor is. “Eindelijk mag ik het jullie vertellen! Ik mag Hanne tijdelijk vervangen tijdens de lopende ‘K3 Kom erbij tour in Nederland’! De afgelopen weken heb ik druk gerepeteerd voor de show en ik kan niet wachten tot het zover is. Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik vind het een grote eer dat Studio 100 mij hiervoor gevraagd heeft en ga er alles aan doen om een waardige vervanging te zijn.”

Diede had nog lieve woorden voor de andere K3-tjes. “Hanne, ik wil jou nog een hele fijne zwangerschap en verlof toe wensen. Ik hoop dat je kan gaan genieten van deze mooie, bijzondere tijd.” Aan haar gloednieuwe collega’s zei ze het volgende: “Marthe en Julia, ik hoop met jullie te kunnen gaan stralen op het podium. Dankjewel voor jullie vertrouwen in mij!”

Bekijk hier de post van Hanne:

Bekijk hier de post van Diede:

Meer
Lees meer...