Hanne van K3 kondigt zwangerschap aan

Er komt een nieuwe K3-baby. Hanne Verbruggen, die je ook kan kennen als “de rosse van K3”, is namelijk zwanger. Ze maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Daarna kreeg ze al gelukwensen van gloednieuw K3’tje Julia en haar werkgever Studio 100.

Vorig jaar was het een tijdje K2, toen werd het weer K3 en nu is het eigenlijk K4. Hanne draagt namelijk een klein K3’tje mee in haar buik. De 28-jarige zangeres kondigde haar zwangerschap aan via Instagram.

K3-baby

Hanne maakte het nieuws bekend met een foto op Instagram. Daarop zijn foto’s te zien van Hanne en haar man Jorn Sarens, met wie ze in 2020 in het geheim trouwde. Maar er ligt ook een rompertje met de tekst “Baby Sarens” en een echo van de baby. Op een bordje valt te lezen: “Meet and greet: december 2022″. De geboorte staat dus gepland voor december, wat betekent dat Hanne op dit moment drie maanden zwanger is.

In een persbericht laat Hanne weten dat ze er al enorm naar uitkijkt om haar kindje te ontmoeten. “Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje! Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar.”

Gelukwensen

Meteen na de aankondiging feliciteerde Studio 100 Hanne al. “Proficiat Hanne! Samen met alle collega’s zijn we ontzettend blij dat onze hechte Studio 100-familie opnieuw een beetje groter gaat worden.” Studio 100 benadrukt ook dat de geplande activiteiten van K3 gewoon door blijven gaan mét Hanne.

Ook collega-K3’tje Julia deelde al haar gelukwensen aan Hanne. Zij deed dat via haar Instagram Story. “Je gaat zo’n coole mama worden”, klonk het bij haar. “Ik ben ongelofelijk trots en zo intens blij voor jullie. Ik zal erbij zijn voor elke stap.”

Bekijk hier de aankondiging van Hanne:

Bekijk hier de gelukswensen van Studio 100:

Meer
Lees meer...