‘De Volksjury’ op Streamz krijgt nieuwe teaser

Vanaf volgende week kan je niet langer alleen maar luisteren naar de podcast De Volksjury, maar kan je ook kijken naar Laura en Silke. Streamz zal de afleveringen van de populairste podcast van België namelijk een dag voor de lancering op streamingdiensten als Spotify en Apple Music al uitbrengen mét beeld. En daar is nu een nieuwe teaser voor verschenen.

Fans van de podcast De Volksjury kunnen vanaf volgende week ook kijken naar de podcast. Dat konden ze natuurlijk al langer in de liveshows, maar nu hoef je geen ticket te bemachtigen voor de shows (die razendsnel uitverkopen), maar kan je gewoon uit je luie zetel kijken.

De Volksjury

Vanaf woensdag 20 maart zal je om de twee weken een aflevering van De Volksjury kunnen bekijken op Streamz. Die aflevering wordt dan een dag later gelanceerd als podcast. In een nieuwe teaser vertellen Laura en Silke over waarom de podcast nu met beeld zal verschijnen. “Een eerste reden is dat jullie ons wel vaak door elkaar halen”, begint Silke. “Dus als jullie kijken, kunnen jullie meteen ook de stem aan de persoon koppelen.”

“Een tweede reden is dat wij veel met onze handen praten. Wij beelden graag dingen uit en tot nu toe konden jullie dat niet zien”, gaat Laura verder. “Dus het is misschien wel tof om nu te weten wat we bedoelen als we iets aan het uitbeelden zijn.” Maar er is nog één laatste reden. “Nu kunnen we nog dichter bij jullie komen. We kunnen echt bij jullie in de woonkamer komen zitten en dan schenk je je maar een glaasje cava in.”

Bekijk hier de nieuwe teaser voor De Volksjury op Streamz:

De Volksjury zal vanaf woensdag 20 maart tweewekelijks te bekijken zijn via Streamz. Een dag later kan je de aflevering ook gewoon beluisteren via je favoriete podcastkanaal.

Meer
Lees meer...