Left Right
scrollTop top

Deelnemer ‘The Masked Singer USA’ neemt masker af op podium “omdat het te warm is”


The Masked Singer Gremlin
© YouTube

Opschudding in de Amerikaanse versie van The Masked Singer, want één van de deelnemers heeft daar z’n masker afgenomen. De deelnemer, acteur Mickey Rourke, vond het te warm onder zijn Gremlin-kostuum, dus besliste hij om het af te zetten. Daardoor was hij ook meteen gediskwalificeerd.

The Masked Singer is niet alleen in ons land een gigantisch succes. Het Zuid-Koreaanse televisieformat heeft versies in tientallen verschillende landen. In de Amerikaanse versie is nu een primeur gebeurd. Een deelnemer vond het na z’n optreden te warm onder z’n masker en heeft het zelf afgenomen, waardoor hij ook meteen uit het spel ligt.

“Te warm”

Acteur Mickey Rourke was een van de deelnemers van de Amerikaanse editie van The Masked Singer. Je kan Rourke kennen van z’n rollen in Sin City en The Expendables. Voor The Masked Singer kroop hij in het pak van de Gremlin. Maar dat was duidelijk geen aangename ervaring.

Mickey Rourke vond z’n masker te warm en wilde het na z’n eerste optreden, toen hij nog op het podium stond, afnemen. Hoewel de hele jury en presentator Nick Cannon hem probeerden tegen te houden, nam Mickey toch z’n masker af. Een primeur voor het programma dat al meer dan honderd seizoenen kreeg in tientallen verschillende landen.

The Masked Singer USA

In de Verenigde Staten telt The Masked Singer in totaal 16 kandidaten. Aan het begin van het seizoen kwamen we al te weten dat alle kandidaten in totaal 46 Grammy nominaties hebben, 23 platinum albums en 10 plekjes op de Hall of Fame. Daarnaast is er ook een deelnemer die goud won op de Olympische Spelen en verschenen de deelnemers in totaal 5 keer op de Super Bowl. Verder verkochten ze samen ook meer dan 281 miljoen albums verkochten en verschenen ze in meer dan 5.475 afleveringen op televisie en in 151 films. Tot slot hebben ze ook 4 sterren op de Walk of Fame en stond één persoon op de Time 100.

Dat klinkt dus als een heel indrukwekkende lijst met deelnemers, waarvan we er nu al twee kennen. In de eerste aflevering die vorige week werd uitgezonden, ging namelijk al rapper Busta Rhymes naar huis en nu volgt dus acteur Mickey Rourke die vrijwillig z’n masker afzette.

The Masked Singer is bij ons elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539