Deze 10 pokémon konden we herkennen in de trailer van ‘Detective Pikachu’

Deze 10 pokémon konden we herkennen in de trailer van ‘Detective Pikachu’

Gisteren werd de trailer gelost van ‘Detective Pikachu’, een live-action film van ‘Pokémon’. Onze favoriete monsters zien er behoorlijk vreemd uit en deze 10 klassieke pokémon konden wij al herkennen.

De film Detective Pikachu wordt een reis door de wereld van Pokémon en we zien de monsters zoals we ze nooit eerder aanschouwden. Er zijn er meer te zien dan Pikachu alleen.

(Deze 70-jarige opa brengt Pokémon Go naar een heel nieuw niveau.)

1. Charmander

De eerste pokémon die we herkennen in de trailer van Detective Pikachu is Charmander. Het gaat om één van de drie starterpokémon naast Bulbasaur and Squirtle.

(Er komt ook een Tamagotchi van de Pokémon Eevee.)

2. Pikachu

Geen mens die Pikachu niet kent. De elektrische muis heeft een speciale band met Tim, de hoofdrolspeler van de film. Die lijkt erg op de verhouding die Pikachu met Ash heeft.

(Zoveel zijn je oude Pokemon-kaarten waard.)

3. Psyduck

Fans van de oude Pokémon-reeks weten vast nog dat Misty een Psyduck had die altijd hoofdpijn had. In de trailer van Detective Pikachu ziet Psyduck er echter kalm en afgetraind uit.

(Hier zijn 13 redenen waarom Gent de ideale plaats is om Pokémon te vangen.)

4. Bulbasaur

Nog een klassieke starter! Ook deze pokémon was bij professor Oak te krijgen in Pokémon Red en Blue. Er is een kudde Bulbasaurs te zien in het water.

5. Jigglypuff

De live-action versie van deze pokémon wordt door heel wat mensen vergeleken met Donald Trump. Dit roze balletje ziet er misschien schattig uit, maar met haar gezangen kan ze iedereen in slaap sussen.

6. Charizard

De belangrijkste reden waarom we vroeger voor een Charmander kozen, was dat de pokémon uiteindelijk zou veranderen in een Charizard.

7. Greninja

De enige nieuwere pokémon.

8. Squirtle

Ook Squirtle is een starter. Van een overdosis nostalgie gesproken!

9. Mr. Mime

Mr. Mime is de meest mensachtige pokémon ooit. In de reeks was hij altijd als knecht te zien. Wij zijn benieuwd welke rol Mr. Mime in deze nieuwe film krijgt.

10. Dodrio

Ook deze driekoppige roadrunner is erbij.

Gesponsorde artikelen